Caitlyn Jenner a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de soția sa, Kris Jenner

Caitlyn Jenner a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de soția sa, Kris Jenner
Citeste mai mult despre: Caitlyn Jenner, Kris Jenner, transexual,
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
Fostul olimpic, pe atunci cunoscut ca Bruce și-a anunțat separarea de Kris în octombrie 2013 și și-a făcut publică transexualitatea în 2015.

Acum, Caitlyn Jenner având vârsta de 70 de ani, a declarat într-un podcast că au fost probleme mult mai mari decât transexualitatea care au dus la despărțire, scrie Daily Mail

"Poate din cauza frustrării mele legată de mine însămi am fost mai rece cu ea spre finalul relației, dar altfel erau o grămadă de probleme" declară aceasta.

Până la urmă cei doi au ajuns la o înțelegere "Știi ceva? Vezi foarte bine că relația noastră nu funcționează. Și eu știu că nu funcționează. Ia tu casa asta, o să-mi găsesc eu alt loc.”

Caitlyn spune că după ce a fost de acord să părăsească casa, Kris i-a găsit o casă nouă și a ajutat-o să se mute. Tot ea i-a decorat locul.

Caitlyn și-a dezvăluit transexualitatea printr-o poză gloriosă într-costum mulat făcută de către Annie Liebovitz pentru coperta din 2015 a revistei Vanity Fair.

Printre cei șase copii pe care aceasta îi are cu Kris se numără supermodelul Kendall Jenner și mogulul cosmeticelor Kyle Jenner.

Deși divorțul lor a fost amiabil, cu câteva luni înainte de poza pentru Vanity Fair, Kris și Caitlyn erau într-o relație tensionată.

Între timp, familia a reușit să-și repare certurile, astfel că anul trecut Kim și Kourtney au fost invitate la cea de-a 70-a aniversare a lui Caitlyn.

În cartea sa, Caitlyn a scris despre cum problemele sale de identitate de gen sunt de vină pentru destrămarea primelor două căsnicii cu Christye Crownover și Linda Thompson.

După ce mariajul cu Linda s-a destrămat, Caitlyn a luat în considerare tranziția completă de gen, dar a renunțat la plan în 1990, când s-a căsătorit cu Kris.

"Ultima parte a căsătoriei mele cu Kris a implicat o combinație toxică între furia acesteia și atitudinea mea defensive și în general ne repezeam unul pe altul, astfel copii își tot întrebau mama de ce țipă la mine."

Caitlyn a purtat haine feminine în preajma lui Kris în numeroase ocazii încă dinaintea divorțului, dar Kris a insistat că ei nu i-a fost menționată nici o problemă de gen.

Sursă foto: getty images

Vezi și: Indiciile oferite de detectivii Masked Singer România despre emisiune
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies