Călin Geambașu, nou atac la adresa tatălui său: „A lovit cu mașina un copil de 5 ani”

Călin Geambașu, nou atac la adresa tatălui său: A lovit cu mașina un copil de 5 ani
Călin Geambașu. FOTO: elitephotos.ro via calingeambasu.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Octombrie 2019
Data actualizare: 02 Octombrie 2019
Călin Geambașu a făcut o dezvăluire cutremurătoare, care îl are în centrul atenției pe tatăl lui, celebrul muzician Petre Geambașu.

Cântărețul și compozitorul Călin Geambașu (42 de ani) l-a pus la zid pe tatăl lui, cu care are un război personal de mai mulți ani. El a dezvăluit în social media că Petre Geambașu a dat cu mașina peste un copil de 5 ani, în zi de sărbătoare, în localitatea Săftica.

„Azi (1 octombrie – n. red.), în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor. Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina”, a dezvăluit Călin Geambașu.

Petre Geambașu și orchestra lui. FOTO: petregeambasu.ro

Cântărețul consideră că persoanele trecute de 70 de ani ar trebui reevaluate pentru permisul de conducere, întrucât nu mai au instinctele din tinerețe. 

„Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții. Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni”, susține Călin Geambașu.

Vezi și VIDEO: Călin Geambașu, dezvăluiri despre familia lui

Petre Geambașu, care împlinește 76 de ani pe 6 noiembrie, activează în muzică de peste 50 de ani. Din anul 2006 este dirijorul orchestrei care-i poartă numele și pe care românii o cunosc de la show-ul Dansez pentru tine.

Între tată și fiu e un conflict mai vechi, Călin Geambașu reproșându-i părintelui său educația spartană.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies