Camilla Parker Bowles, destăinuiri despre căsnicia cu prințul Charles în paginile revistei Vogue

Camilla Parker Bowles, destăinuiri despre căsnicia cu prințul Charles în paginile revistei Vogue
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Camilla Parker Bowles a oferit un interviu rar pentru Vogue. Soția prințului Charles a realizat și o ședință foto la Clarence House din Westminster pentru celebra publicație.

În 17 iulie, ducesa de Cornwall va împlini 75 de ani, iar revista Vogue i-a dedicat câteva pagini în numărul din iulie. 

“Știi, mama mea a murit la 72 de ani, așa că eu am trăit mai mult decât ea, ceea ce este destul de ciudat. Cred că la vârsta asta nu mai poți face atât de multe pentru tine. Ai făcut tot ce ai putut. Cred că nu rămâne decât să accepți că ești cine ești. O persoană de 75 de ani”, a spus oftând ducesa, potrivit Vogue

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jamie.hawkesworth

Soția prințului Charles a făcut confesiuni despre viața sa de familie, dar și despre anii în care a fost principala țintă a tabloidelor britanice. 

Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005, însă povestea lor de dragoste a început încă din perioada în care fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a era căsătorit cu Diana, supranumită „Prințesa Inimilor”. 

Camilla le-a intrat cu greu la inimă britanicilor și încă mai sunt voci care o blamează și o consideră vinovată pentru divorțul lui Charles de Diana. 

“Nu e ușor...Am fost monitorizată pentru o perioadă atât de lungă încât a trebuit să găsesc o modalitate de a trăi cu asta. Nimănui nu-i place să fie privit tot timpul și, știi, criticat și (...). Dar cred că în cele din urmă m-am descurcat. Trebuie să-ți vezi de viață”, a spus Camilla pentru Vogue. 

Despre relația cu Charles, Camilla a povestit că: “încercăm mereu să avem un moment al zilei pe care îl petrecem împreună... Întotdeauna stăm împreună şi bem o ceaşcă de ceai şi vorbim despre ziua noastră”.

Fotografii: Getty Images

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!