Campania "Fara parinti, fara viitor" continua cu noi povesti cutremuratoare in cadrul Stirilor ProTV

Campania Fara parinti, fara viitor continua cu noi povesti cutremuratoare in cadrul Stirilor ProTV
Data publicarii: 29 Iunie 2016
Data actualizare: 01 Iulie 2016
Pe 21 iunie, Stirile Pro TV au lansat campania Fara parinti, fara viitor, semnata de corespondentul Elena Lasconi. Seria de reportaje si-a propus sa afle ce se intampla cu copiii uitati acasa de parintii plecati sa munceasca peste granite.

In prima saptamana de difuzare, materialele au inregistrat, in medie, la nivelul publicului comercial, 5.2 puncte de rating si 28.8% cota de piata. La nivel national, au fost urmarite de  1.1 milioane de telespectatori. 

Cel mai urmarit reportaj difuzat pana acum in cadrul campaniei a prezentat calvarul indurat de o adolescenta de 17 ani, vanduta de parinti,  batuta, violata si traficata de o grupare mafiota extrem de periculoasa. Acest material, difuzat luni seara, 27 iunie, a inregistrat la nivel comercial 10.3 puncte de rating si 31.4% share si a fost urmarit de 1.5 milioane de telespectatori la nivel national.  

Dupa lungi demersuri si mii de kilometri parcursi prin tara, Elena Lasconi a descoperit un adevar crunt, tinut departe de ochii curiosilor si prin nepasarea autoritatilor. Povestile de viata ale copiilor abandonati de parinti depasesc orice imaginatie. 

Amalia pur si simplu m-a lasat fara cuvinte. Are doar 19 ani, este alcoolica si dependenta de droguri. Medicii sunt uimiti ca traieste dupa cat de mult a putut sa bea si mai ales dupa ani de zile de consum. A incercat toate drogurile cunoscute. M-a impresionat curajul de care a dat dovada cand si-a spus povestea ca altii sa nu aiba de patimit. O alta adolescenta, careia nu o sa-i dau numele, a trait toate formele posibile de abuz dupa ce parintii au plecat in Spania. A fost vanduta, violata, batuta, sechestrata si, in cele din urma, a ajuns pe mainile unor mafioti care faceau trafic de carne vie. A fost salvata de ofiterii de la Crima Organizata. In urma violurilor a ramas insarcinata de doua ori. Are un baiat si in cateva saptamani va aduce pe lume o fetita. Le reproseaza parintilor ca tot ceea ce a patimit li se datoreaza.”, a declarat Elena.

Dramele acestor tineri pot fi urmarite la Stirile Pro TV de la ora 17:00 si 19:00. Campania trage astfel un semnal de alarma asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru copii, precum dragostea neconditionata, prezenta parintilor, sentimentul de siguranta, aspecte ce nu pot fi compensate de niciun bun material. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies