Campionatul de fotbal Euro 2020 este luat la bani marunti, duminica, la Romania, te iubesc!

Campionatul de fotbal Euro 2020 este luat la bani marunti, duminica, la Romania, te iubesc!
Data: 26 Aprilie 2018
Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu, corespondent special Stirile PRO TV, le arata telespectatorilor la Romania, te iubesc!, ce presupune organizarea Campionatului de fotbal Euro 2020 la noi in tara. Paul a cautat sa vada toate laturile acestui proiect si desfasurarea promisiunilor facute la inceput. 

In dosarul de candidatura Romania a facut promisiuni marete - introducerea fotbalului ca materie obligatorie in scoli, constructia a patru noi stadioane, care nici macar nu a inceput, autostrada Sibiu – Pitesti sau transport rapid pana la aeroport. 

Euro 2020 este si un test pentru cele mai importante institutii din stat sa lucreze impreuna pentru un scop comun. Din 2013 se stia despre aceasta candidatura, iar comitetul interministerial care gestioneaza ogranizarea a fost infiintat pe hartie in 2014. Cu toate acestea, membrii s-au vazut pentru prima data la fata anul acesta. Este vorba de foarte multi bani. Cheltuieli de sute de milioane de euro pe stadioane, proiecte de infrastructura de miliarde de euro. Insa, nu in ultimul rand, este vorba despre capacitatea statului roman de a fructifica la maximum un eveniment de talie mondiala!, a declarat Paul Angelescu.

Telespectatorii vor descoperi cum autoritatile paseaza mingea de la una la alta pentru ca este clar ca promisiunile facute nu vor fi gata la timp.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?Toate reportajele pot fi urmarite pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro si pe protvplus.ro 

FULLSCREEN
Campionatul de fotbal Euro 2020 este luat la bani maruti, duminica, la Romania, te iubesc!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO