Campionatul Mondial de lupte în lenjerie intimă! Imagini de la cel mai controversat concurs din Las Vegas 

Campionatul Mondial de lupte în lenjerie intimă! Imagini de la cel mai controversat concurs din Las Vegas
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 03 Noiembrie 2021
Zilele trecute a avut loc în Las Vegas, Nevada, un campionat cu totul neobișnuit. 14 femei au renunțat la haine și s-au luptat în ringul de box, purtând doar articole minuscule de lenjerie intimă. 

Campionatul Mondial de lupte în lenjerie intimă are loc anual în Las Vegas, la sfârșitul lunii octombrie. Evenimentul este organizat de către Lingerie Fighting Championships, organizație înființată de Shaun Donnelly. 

Printre cele care și-au încercat forțele în ring și au renunțat la îmbrăcăminte s-au numărat foste luptătoare în Marina Americană, dar și veterane de război care au luptat în teatrele de operațiuni din Irak și Afghanistan. 

Contrar vestimentației din dantelă și a accesoriilor sexy, luptele au fost unele agresive și nu au existat menajamente. Stilul de luptă adoptat a fost Muay Thai, o tehnică de arte marțiale care permite lovirea adversarului cu pumnii și picioarele.

Medalia de aur a fost câştigată de tânăra La Scorpia. Concurentele au avut vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani şi s-au antrenat timp de mai bine de un an pentru câştigarea prestigiosului titlu.  

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: TikTokJobs: Muzică
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies