"Cancerul nu ma poate opri sa fiu o printesa!". La o varsta frageda invatat ca viata e nedreapta, dar nu s-a dat batuta

Cancerul nu ma poate opri sa fiu o printesa! . La o varsta frageda invatat ca viata e nedreapta, dar nu s-a dat batuta
Citeste mai mult despre: cancer, Andrea Sierra, pictorial, printesa,
Data: 20 Decembrie 2017
Andrea Sierra avea doar 17 ani cand a fost diagnosticata cu Limfomul Hodgkin. Adolescenta a gasit puterea de a invinge boala si a demonstrat tuturor cat de important este sa lupti pentru viata ta. 

Originara din Texas, Andrea a trecut prin toate etapele de manifestare ale bolii, insa nu s-a lasat descurajata. Dupa sedintele de chimioterapie, tanara si-a pierdut parul si aspectul sau fizic s-a transformat dn cauza bolii. Chiar si asa, adolescenta a reusit sa depaseasca momentele dificile.

Sustinuta de mama sa, care si-a dorit ca povestea fiicei sale sa devina cunoscuta, Andrea a fost protagonista unui pictorial de poveste, realizat de catre Gerardo Garmendia. 

Imaginile in care apare Andrea sunt cu adevarat spectaculoase, iar tanara a aratat spectaculos. Fotografiile au fost distribuite pe Twitter si s-au viralizat imediat. 
Sursa FOTO: Bored Panda

"Am invatat ca trebuie sa ma accept asa cum sunt, indiferent de modul in care arat. Parul nu te defineste ca om. Toate fetele sunt printese, iar azi ma simt frumoasa atat la exterior, cat si la interior. Cancerul nu ma poate opri sa fiu o printesa!", a spus Andrea.

In prezent, Andrea a invins teribila boala si se implica activ in campanii de sustinere a bolnavilor de cancer. Datorita experientei sale, tanara este acum un model demn de urmat pentru adolescentii care se confrunta ca diferite tipuri de cancer. 


 

Dreaming of a white Christmas ❄️????????

A post shared by Andrea Sierra (@andrea_sierra12) on


Pasionata de modeling, Andrea isi impresioneaza sustinatorii de pe Instagram cu frumusetea sa. Dornica sa traiasca fiecare clipa la maximum, tanara - care are acum 18 ani - publica pe retelele de socializare o multime de imagini care o surprind in diferite ipostaze. Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO