Când i-a fost distrus chipul cu acid, credea că nimeni nu o să o mai iubească. Cine e și cum arată soțul lui Katie Piper

Când i-a fost distrus chipul cu acid, credea că nimeni nu o să o mai iubească. Cine e și cum arată soțul lui Katie Piper
Citeste mai mult despre: Katie Piper, acid, desfigurata,
Autor: Doina Goanta
Data: 16 Aprilie 2020
Povestea lui Katie Piper, frumoasa prezentatoare tv al cărui chip perfect a fost distrus din răzbunare de fostul iubit gelos, a făcut înconjurul lumii în urmă cu 12 ani. După ani de suferință, zeci de operații, terapie, dar și multa voință, Katie Piper și-a refăcut viața: are un soț care o divinizează și două fiice adorabile.

Katie Piper avea 24 de ani când un bărbat plătit de fostul ei iubit i-a turnat acid pe față. Multă vreme a crezut că viața ei s-a terminat și tot ce își dorea era să moară. Nu își putea închipui că cineva o va mai iubi vreodată, cu chipul desfigurat. 

Și-a pierdut vederea la un ochi, a rămas cu traume psihologice îngrozitoare, a îndurat dureri cumplite, dar până la urma a ieșit învingătoare din cea mai mare luptă din viața să. 

După peste 40 de operații estetice, Katie Piper se poate privi din nou în oglindă. Nu este perfectă, cum era la 24 de ani, dar cicatricile o ajută să își aminteasa că este una dintre cele mai puternice femei din lume.

Deși la un moment dat părea imposibil să mai întâlnească dragostea adevărată, Katie l-a cunoscut pe Richard James Sutton în 2013. Acesta este de meserie tâmplar și constructor. S-au logodit un an mai târziu, iar în 2015 au făcut nunta. Acum sunt părinții a doua fetițe superbe.

Amintindu-și despre primele lor întâlniri, Katie a povestit: „James era vorbareț și se uita fix în ochii mei. Nu a menționat niciodată cicatricile mele și nici eu nu am făcut-o. Nici măcar nu s-a uitat la ele, așa că nu m-am simțit prost. M-a făcut să mă simt relaxata și încrezătoare în forțele proprii”.

Katie își amintește perfect momentul în care, în plină stradă, un bărbat i-a aruncat pe față acid sufuric: ‘Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească,” povestestea mai demult prezentatoarea TV.

‘Danny m-a sunat în noaptea dinaintea evenimentului și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi vă schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest,” își amintește Katie.

În timpul tratamentului inițial pentru arsurile de gradul trei pe care le-a suferit, Katie, care a orbit cu un ochi, nu putea să comunice cu părinții ei decât în scris. În primul său bilet, își întreba părinții: “Am murit?”. În altul, tânăra i-a rugat:“Omorați-mă”.

FULLSCREEN
Când i-a fost distrus chipul cu acid, credea că nimeni nu o să o mai iubească. Cine e și cum arată soțul lui Katie Piper
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO