Canta de la varsta de patru ani, dar acum uimeste intreaga lume cu vocea sa. Laura Bretan, interpretare de senzatie in cadrul unui show tv 

Canta de la varsta de patru ani, dar acum uimeste intreaga lume cu vocea sa. Laura Bretan, interpretare de senzatie in cadrul unui show tv
Citeste mai mult despre: Laura Bretan, Romanii au talent, show tv,
Data: 28 Septembrie 2016
Laura Bretan, in varsta de numai 14 ani, a uimit intreaga lume cu vocea ei si a fost numita "micuta soprana" dupa ce a castigat sezonul 6 "Romanii au talent" si a ajuns in finala "America's Got Talent".

In varsta de 14 ani, Laura s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani iar in prezent locuieste si studiaza in Northbrook. In urma cu putin timp, Laura a fost prezenta in emisiunea "Windy City Live" si a demonstrat ca este extrem de talentata si ca pe viitor are o cariera asigurata in industria muzicala.

Laura a mai participat la aceast show si in anul 2014, dar acum a venit in calitate de finalist "America's Got Talent".

Dupa ce a fost desemnata castigatoarea celui de-al saselea sezon al emisiunii "Romanii au talent“, care i-a adus un premiu in valoare de 120.000 de euro, Laura a martusit ca vrea sa sustina niste concerte caritabile pentru a-i ajuta pe copiii orfani si bolnavi. Premiul castigat in Romania i l-a dedicat bunicului ei care a murit in acest an.

Urmareste aici prestatia ei:
 

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO