Cantareata din Romania care va canta pe aceeasi scena cu Adele, PSY, Pittbull si David Guetta

Cantareata din Romania care va canta pe aceeasi scena cu Adele, PSY, Pittbull si David Guetta
Citeste mai mult despre: Amna, Adele, Inna, PSY, Radio Killer,
Data: 07 Februarie 2013
Amna este de doua ori nominalizata la Tunisia Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 16 martie.

Acesta este cel mai important eveniment muzical de pe continentul african, iar printre numele mari confirmate sa sustina recitaluri in 2013 se numara Adele, PSY, Pitbull si David Guetta.

"La asta chiar nu m-am asteptat. Stiam ca piesele mele sunt in topuri si in Tunisia, insa cand am fost contactata pe organizatori si mi s-a propus sa cant pe aceeasi scena cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut ca totul este doar o gluma. Tot asteptam sa-mi spuna cineva ca e o pacaleala in avans de 1 aprilie, insa din fericire nu este asa si o sa sustin un show de 6 minute in cadrul acestui eveniment", spune Amna.

Artista este nominalizata la doua categorii: Best Female si Best New Artist.

"Ma onoreaza nominalizarile si sunt convinsa ca am multi fani in Tunisia care ma vor vota, intrucat piesa Tell Me Why a stat multa vreme pe primul loc in topurile radio. Chiar imi doresc sa vin acasa cu un premiu. Pregatesc in aceste zile un show special pentru eveniment si promit sa fac poze cu Adele, preferata mea, dar si cu PSY", a adaugat ea.

Alaturi de Amna, Inna, Radio Killer si Mandinga au mai primit nominalizari la Tunisia Music Awards, muzica romaneasca fiind foarte apreciata in tara nord-africana.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO