Cântărețul de muzică rap NLE Choppa crede că Elon Musk este extraterestru. Care sunt explicațiile lui

Cântărețul de muzică rap NLE Choppa crede că Elon Musk este extraterestru. Care sunt explicațiile lui
Citeste mai mult despre: Elon Musk, extraterestru, NLE Choppa,
Data: 31 August 2020
Cântărețul de hip-hop NLE Choppa crede că Elon Musk este mai mult decât pare, susținând că acesta ar putea fi un extraterestru.

Făcând dezvăluiri într-un nou  interviu, cântărețul hit-ului Shotta Flow a discutat despre compania SpaceX a fondatorului Tesla și despre cum plănuiește să ducă oamenii pe Marte.

Citește și

"Uite care-i treaba, voi vreți să-mi spuneți că Elon Musk nu este un extraterestru? Fiți serioși, nu vedeți că încearcă să ducă oamenii pe Marte, ce naiba?"

Conform ultimelor informații, SpaceX a construit și testat un vehicul făcut din oțel inoxidabil care va fi capabil să ducă oamenii pe Marte sau pe Lună, fără a suferi deteriorări în spațiu. 

"Dacă într-o zi va veni cineva la mine și-mi va zice, băi frate, hai să ne mutam pe Marte, s-a terminat cu viața lui pe loc în fața mea, o să-i pun chiar eu capăt. În primul rând, e cald ca naiba acolo, așa că nici prin cap n-o să ne treacă să mergem acolo. Toți idioții vor zice să mergem pe Marte. V-ați tâmpit? Ați mai fost acolo înainte? Bineînțeles că nu!"

Legat de proiectul lui Tesla, cyberporc, primul porc cu un cip implantat în creier, cântărețul a comentat:"N-o să pui tu ăla la mine în cap!"

De asemenea, cântărețul piesei Walk Em Down a spus că nu va conduce niciodată o mașină din gama Tesla pentru că acesta crede că Musk monitorizează mașinile." Este mai rău decât poliția", declară acesta, referindu-se la tehnologia de ultimă oră cu care sunt echipate mașinile electrice.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: El este Lorand, creatorul super măștilor de la The Masked Singer

 

FULLSCREEN
Cântărețul de muzică rap NLE Choppa crede că Elon Musk este extraterestru. Care sunt explicațiile lui
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies