Cântărețul Jaheim a fost arestat pentru cruzime împotriva animalelor, după ce și-a lăsat câinii de foame

Cântărețul Jaheim a fost arestat pentru cruzime împotriva animalelor, după ce și-a lăsat câinii de foame
Citeste mai mult despre: Jaheim Hoagland, cruzime fata de animale,
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Cântărețul Jaheim a fost arestat după ce câinii săi au fost găsiți în condiții deplorabile în domiciliul său din New Jersey, unul dintre ei fiind eutanasiat, potrivit oficialilor.

Jaheim Hoagland, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat de cruzime a animalelor de gradul III și de nerespectarea îngrijirii necesare unui animal, a declarat Procuratura Județeană Somerset într-un comunicat de presă, scrie People.

Ofițerii au răspuns unui raport despre un cățeluș aflat în primejdie la casa artistului R&B și au descoperit șase câini în cuști separate pe aleea proprietății, potrivit procurorilor.

Oficialii au declarat în comunicat că animalele se aflau în cuști parțial umplute cu câțiva centimetri de apă și fecale de câine, iar un câine a fost găsit în agonie.

Polițiștii au găsit încă nouă câini în stări grave de sănătate, fără acces la alimente și apă, în interiorul reședinței, au spus procurorii.

În total, autoritățile au recuperat 12 terrieri pit bull de rasă mixtă, doi terrier americani Staffordshire și un boxer de rasă mixtă.

Câinele care găsit în agonie - un pit bull terrier de rasă mixtă - a trebuit să fie eutanasiat, potrivit oficialilor, în timp ce alte două animale au fost transportate la o clinică veterinară pentru tratament de urgență din cauza stării lor proaste.

Toți cei 14 câini supraviețuitori au fost luați din casa artistului, iar ancheta este în desfășurare.

Sursă foto: Getty / Shutterstock
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies