Captain America si Bella din "Twilight" ar fi putut avea alte chipuri. Ce actori puteau sa primeasca rolurile care au dat lovitura, dar nu au mai ajuns sa joace in filme

Captain America si Bella din  Twilight  ar fi putut avea alte chipuri. Ce actori puteau sa primeasca rolurile care au dat lovitura, dar nu au mai ajuns sa joace in filme
Citeste mai mult despre: Twilight, actori, Captain America,
Data: 07 August 2016
Foarte multe dintre filmele pe care astazi le asociem cu diverse nume ale actorilor, au avut initial o alta distributie. 

O serie de vedete au mers la auditii, sau au fost propuse pentru roluri devenite faimoase mai tarziu, insa le-au refuzat sau le-au pierdut. Vezi mai jos lista intreaga:

1. Jennifer Lawrence in rolul Bellei Swan din Seria Amurg. Se pare ca actrita nu s-a identificat cu personajul rece, dar delicat, pe care l-a primit apoi Kristen Stewart.

2. Jensen Ackles, in rolul Capitanului Americii. Jensen a fost insa prea ocupat cu alte angajamente, incat nu a semnat pentru rol.

3. Scarlett Johansson, in rolul Lisbeth Salander, din filmul “The girl with the Dragon Tattoo”. Directorul filmului, David Fincher, a crezut despre actrita Scarlett Johansson ca este prea sexy pentru interpretarea eroinei Lisbeth, asa ca rolul a mers catre altcineva.

4. Will Smith, in rolul Django Unchained. Will Smith nu s-a regasit in acest rol, asa ca a cerut ca scenariul sa fie rescris pentru a-i oferi o alta fata personajului Django. Quentin Tarantino, nu i-a respectat dorinta, iar filmul arata astazi asa cum il stim.

5. Bruce Willis, in rolul Sam, din filmul “ Ghost”. Directorul filmului l-a ales ca prima optiune pe Bruce Willlis, insa actorul a renuntat la rol pentru ca nu a crezut ca filmul va avea succes cu un personaj-fantoma de la inceput pana la sfarsit.

6. Nicolas Cage, in rolul Luptatorul. Nicolas Cage a renuntat la acest rol in favoarea prietenului sau, Mickey Rourke, care si-a manifestat dorinta de a-l interpreta.

7. Leonardo DiCaprio in rolul unui personaj cu probleme mintale, din filmul “American Psycho”. Leonardo DiCaprio si-a dorit sa joace acest rol, insa directorul fimului l-a ales pe Christian Bale. 

8. Sean Connery, in rolul lui Gandalf, din filmul “The Lord of Rings”. Connery a refuzat acest rol deoarece l-a considerat "prea ciudat".

9. Jim Carrey, in rolul Loki, din filmul “Thor”. Cu toate ca el a fost favoritul initial, acest rol i-a fost oferit lui Tom Hiddleston.

10. John Travolta, in rolul Forest Gump. Cu toate ca a refuzat acest rol, John Travolta a regretat decizia mai tarziu.

11. Madonna, in rolul Frida Kahlo. Madonna si-a manifestat un mare interes pentru acest rol, insa producatorul a ales-o pe Salma Hayek.

FULLSCREEN
Captain America si Bella din "Twilight" ar fi putut avea alte chipuri. Ce actori puteau sa primeasca rolurile care au dat lovitura, dar nu au mai ajuns sa joace in filme
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO