Cardi B, apariție controversată la Săptămână Modei de la Paris

Cardi B, apariție controversată la Săptămână Modei de la Paris
Citeste mai mult despre: cardi b, aparitie controversata,
Autor: Doina Goanta
Data: 18 Ianuarie 2020
Cardi B și-a obișnuit fanii cu ținutele sale extravagante, adesea aflate la limita decenței. Una dintre cele mai apreciate artiste hip hop, Cardi B i-a luat totuși prin surprindere pe francezi cu cel mai nou outfit excentric al ei.

Deși nu toată lumea îi apreciază ținutele, Cardi B este considerată o fashionistă și e o prezență de bază la “Săptămânile Modei”, din lumea întreagă. Anul acesta și-a făcut debutul pe anul acesta la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților, unde a venit însoțită de soțul ei, Offset.

Sursa foto: Profimedia


La cea mai recentă apariție în public, Cardi B venit practic… în lenjerie intimă :)  De fapt, vedeta purta un fel de salopetă total transparentă, pe sub care i se vedea lenjerie intimă :)  Inițial a combinat ținuta cu o blană impresionantă și o cagulă… cu ștrasuri.  Apoi a schimbat cacula “glamuroasă” cu una mai “gangsta”… cu imprimeu de schelet :) 

Vedeta a făcut senzație și cu unghiile sale de dimensiuni impresionante.

Nu e prima oară când Cardi B îi șochează pe parizieni. Anul trecut a venit îmbrăcată într-o ciudată ținută cu imprimeu floral și cu fața total acoperită.

Anul trecut, Cardi B a anulat câteva show-uri în luna mai, în urma unor operații estetice. “Sânii trebuie să mi se vindece și cu asta basta. Urăsc să anulez spectacolele pentru că iubesc banii. Sunt dependentă de bani și sunt plătita foarte, foarte bine pentru aceste concerte. Mulți bani. Anulez milioane de dolari, dar și sănătatea este bogăție, așa că trebuie să fac și asta”, a explicat Cardi B.

“Nu ar trebui să prestez pe scenă pentru că îmi stric liposucția. Dar tot o să îmi recuperez banii”, spunea, plină de sinceritate, Cardi B.

Nu ratați GALERIA FOTO DE MAI JOS!

ALEX VELEA, scandal monstru cu ABI! Afla motivul adevarat din spatele conflictului!

FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO