Cardi B a adăugat o nouă piesă flotei sale de bolizi de lux. Cum arată bijuteria auto în valoare de 500.000 de dolari

Cardi B a adăugat o nouă piesă flotei sale de bolizi de lux. Cum arată bijuteria auto în valoare de 500.000 de dolari
Citeste mai mult despre: cardi b, Offset,
Data: 07 Noiembrie 2018
Cardi B și Offset au o colecție impresionantă de mașini, din care nu ar fi putut să lipească tocmai un Lamborghini.

Cardi și Offset au decis că e timpul să adauge o nouă bijuterie colecției lor de mașini. Artista a scris pe Instagram că  a decis să schimbe Lamborghiniul pe care i l-a dăruit Offset în ziua când a împlinit 26 de ani și să ceară în locul lui un model mai nou.

Ea a publicat pe Instagram și o fotografie cu noua bijuterie din garaj.

Prețul de catalog al unui model precum cel al lui Cardi pleacă de la 550.000 de dolari, însă modelul cerut de artistă e customizat, deci putem avansa ipoteaza că prețul final al mașinii e mult mai mare.

Hollywood Life scrie că Offset și Cardi mai au două automobile Lamborghini, pe care le-au cumpărat imediat după ce s-a născut fiica lor, Kulture.

De asemenea, tot după nașterea fiicei lor, cei doi au mai achiziționat un Mecedes G Wagon (al cărui preț de catalog se situează tot în jurul sumei de 400.000 de dolari). Cardi a explicat că avea nevoie de mai multe mașini „kid friendly”.

Cardi, în vârstă de 26 de ani, și rapperul Offset, unul dintre componenții trupei Migos, au anunțat că au devenit părinți în urmă cu câteva luni, prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram. 

Cei doi, care au relație din 2016, au botezat-o pe micuță Kulture Kiari Cephus, însă inițial nu au explicat semnificația numelor fetiței.

,,Kulture. Pentru că orice altceva ar fi fost prea comun!", a explicat Cardi numele micuței pe Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHEETAHLICIOUS

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

În ceea ce privește celălalt nume al micuței, Cardi a mai precizat că numele întreg al lui Offset e Kiari Kendrell Cephus, prin urmare Kiari a fost ales pentru că Offset și-a dorit dintotdeauna ca primul lui copil să poarte și unul dintre numele sale. 

Cardi a continuat seria explicațiilor și într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, spunând că nu ea e ,,responsabilă” pentru numele micuței lor. 

,,Bărbatul meu le-a ales. Mi-au plăcut foarte mult ideile lui. Adică, știți voi, sunt niște nume foarte șmechere, te fac să exclami: <Ahhh!>”, a explicat Cardi, în stilul ei caracteristic.

Cardi și rapperul Offset s-au căsătorit în septembrie.

FULLSCREEN
Mașina lui cardi si offset
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies