Care au fost cele mai urmărite conturi din online în luna martie. Cântăreața Inna conduce topul general

Care au fost cele mai urmărite conturi din online în luna martie. Cântăreața Inna conduce topul general
Citeste mai mult despre: Starcom Romania, conturi online,
Autor: Ionela Lupu
Data: 27 Aprilie 2020
Starcom România a realizat prin intermediul Social Media Stars Index, topul celor mai urmărite conturi în social media din sfera de divertisment, în luna martie, prima lună de carantină.

Topul analizează prezența celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online - Facebook, Instagram și Youtube – dar și anvergura canalului și engagement-ul comunităților fiecărui cont. Pe lângă topul Social Media Stars Index, o noutate sunt clasamentele specifice pe următoarele categorii: muzică, fashion & beauty, TV Stars, divertisment și gaming. Astfel, în Top 10 cele mai urmărite conturi în luna martie îi găsim pe: Inna, Adelina Pestrițu, Max Infinit, Andra Măruță, Tony Poptămaș, IAN, Smiley, Andreea Bălan, Andrei Deiu, Selly. 

La o primă vedere, se poate observa că șase locuri din top 10 sunt ocupate de muzicieni iar entertainment-ul deține o singură poziție în top – Selly – față de cele trei locuri ocupate în luna decembrie. În schimb, zona de gaming câștigă teren, cu cinci intrări în top, comparativ cu o singură poziție în clasamentul anterior. În continuare, Inna conduce topul general, datorită mărimii comunităților, însă nu are locul 1 pe nici o platformă individual.

Adelina Pestrițu urcă pe 2, după locul 3 ocupat în clasamentul din decembrie, având o comunitate puternică pe Instagram, unde deține locul 1. Noi intrări în top 10 sunt IAN, Tony Poptămaș și Andreea Bălan. Datorită interesului crescut pentru a face antrenamente de fitness acasă în această primă lună de carantină, găsim pe locul 9 și primul trainer - Andrei Deiu.

“Comparativ cu topul lansat în luna decembrie, numărul de puncte adunate pentru clasamentul din luna martie este mai mic, semn al unei nivelări a performanțelor conturilor individuale și o varietate mai mare a celor care performează pe diferite platforme. Spre exemplu, putem observa că nu există persoane care să fie în top 3 în două platforme”, a declarat George Mușat, Starcom Data Strategy & Analytics Manager.

Top 10 Social Media Star Index - Muzică

Social Media Stars Index – Fashion & Beauty

Social Media Stars Index – TV Stars


Social Media Stars Index – Entertainment


Social Media Stars Index – Gaming

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi

FULLSCREEN
Care au fost cele mai urmărite conturi din online în luna martie? Cântăreața Inna conduce topul general
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO