Care e secretul unei căsnicii fericite? Cel mai longeviv cuplu, intrat în Cartea Recordurilor, l-ar putea spune

Care e secretul unei căsnicii fericite? Cel mai longeviv cuplu, intrat în Cartea Recordurilor, l-ar putea spune
Data publicarii: 15 Septembrie 2020
Data actualizare: 15 Septembrie 2020
Julio Cesar Mora Tapia, în vârstă de 110 ani și Waldramina Maclovia Quinteros Reyes, în vârstă de 104 ani,  sunt căsătoriți de 79 de ani.
E vorba de o căsătorie care a devenit mai puternică în timp. Împreună s-au bucurat de multe momente fericite, dar au avut parte și de provocări și dificultăți, ca orice cuplu căsătorit. 
 
Cu toate acestea, dragostea și respectul reciproc le-au asigurat titlul de cel mai în vârstă cuplu căsătorit, cu o vârstă totală de 214 de ani și 358 de zile. Julio Cesar s-a născut pe 10 martie 1910, iar Waldramina s-a născut pe 16 octombrie 1915. Julio Cesar s-a născut înainte ca RMS Titanic să se scufunde în 1912, iar ambii au venit pe lume înaintea creării televiziunii.
 
Originar din Ecuador, Julio Cesar și Waldramina și-au dedicat viața predării și astăzi se bucură de pensionare.


 

What's the key to a long lasting marriage? Julio and Waldramina just might be able to tell you...????

Posted by Guinness World Records on Tuesday, 25 August 2020

 

Povestea lor a început când Waldramina, în perioada de vacanță școlară, a mers să o viziteze pe sora ei, care locuia în aceeași clădire cu Julio Cesar. S-au întâlnit prin intermediul soțului surorii ei, care era vărul lui Julio Cesar.
 
Au creat o prietenie care a dus la o relație de dragoste, care a condus la căsătoria cuplului șapte ani mai târziu.
 
Waldramina a găsit la Julio Cesar un bărbat iubitor, cu un spirit tânăr și cu talent literar: a captivat-o cu poeziile lui.
Julio Cesar s-a îndrăgostit de Waldramina datorită frumuseții sale, a conversațiilor lungi și a inimii sale mari combinate cu un caracter ferm.
 
Cuplul a decis să se căsătorească pe 7 februarie 1941. A fost o sărbătoare intimă și secretă, deoarece rudele mirilor nu erau de acord.Cu toate acestea, au fost însoțiți de nașii și prietenii cei mai apropiați. 
 
Cei doi au împeuna cinci copii și o mulțime de nepoți, strănepoți și stră-strănepoți.La aniversarea căsniciei, cei doi care se iubesc ca în prima zi, au spus că dorința cea mai mare e să mai poată merge la teatru și la cinema, pasiunea lor de o viață - de care pandemia îi ține acum departe.
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MOMENTE SPECIALE DIN FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies