Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun

Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Decembrie 2018
Data actualizare: 10 Decembrie 2018
Sir Elton John are timp să se uite la televizor, însă în perioada Crăciunului artistul urmărește un singur program TV. Nu credem că o să ghiciți care e.

Excentricul cântăreț a dezvăluit că nu-l atrage mai nimic la televizor în perioada Crăciunului. Singurul program TV pe care îl urmărește este discursul Reginei Elisabeta, pe care aceasta îl rostește în fiecare an în această perioadă. Într-un interviu acordat Radio Times, Elton John a explicat cum își petrec timpul el, soțul lui și cei doi copii ai lor născuți cu ajutorul unei mame-surogat.

„În afară de discursul reginei, plănuim să ținem televizorul închis, fiindcă ne place să ne bucurăm de cadouri, să jucăm jocuri și să ascultăm colinde. Crăciunul e un moment de liniște petrecut în familie, așa că ne străduim să facem acest timp petrecut împreună cât mai special”, a spus artistul.


Elton John, alături de soțul lui, David Furnish, și copiii Elijah Furnish-John și Zachary Furnish-John

Citește și: Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”

Cântărețul apune că nu este împotriva tehnologiei, însă aceasta ar trebui să ne ocupe mai puțin timp din viață. „Apreciez beneficiile pe care tehnologia ni le-a dat, dar nimic nu bate o conversație plină de viață și râsetele”, mai spune Elton John.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies