Care este echipa de suflet a mamei lui Cristiano Ronaldo?

Care este echipa de suflet a mamei lui Cristiano Ronaldo?
Data: 27 Decembrie 2017
Doloresc Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo si fana lui numarul 1, a pozat in tricoul "echipei sale de suflet".

Dolores Aveiro demonstreaza in fiecare zi cand joaca Real Madrid, ca este fana numarul 1 a fiului sau, Cristiano Ronaldo si, de asemenea ca are o intreaga colectie de tricouri cu numarul 7 pe spate. 

Mama fotbalistului obisnuieste sa isi posteze mereu o poza pe Instagram inainte sa inceapa meciul Real Madrid, pentru a-ii ura noroc fiului sau si echipei pentru care joaca, de multe ori purtand tricoul echipei Real Madrid.

Cu toate acestea, Dolores Aveiro are o amintire placuta si este foarte recunoscatoare, dupa cum se poate vedea din ultima sa postare pe retelele de socializare, in care a pozat cu un alt tricou. Surpriza a fost ca tricoul nu era al echipei Real Madrid, ci a altei echipe. 

"Echipa inimei mele", a fost descrierea pe care a pus-o la poza. 

Tricoul aparinte echipei Sporting Lisabona, care de Craciun i-a trimis mamei lui Ronaldo un tricou cu semnaturile tuturor jucatorilor echipei. 

"Craciunul s-a terminat, dar cadourile inca vin. Multumesc echipei mele de suflet pentru tricoul cu autografe..mandra si fericita.", a fost descrierea la poza de pe Instagram a femeii. 

FULLSCREEN
Care este echipa de suflet a mamei lui Cristiano Ronaldo?
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO