Care sunt culorile anului 2021? Adina Buzatu oferă cele mai importante sfaturi în materie de modă VIDEO 

Citeste mai mult despre: Culorile anului, 2021, Adina Buzatu,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
A devenit deja o tradiție ca la fiecare început de an să se stabileasca culorile care vor domina anul respectiv, așa s-a întâmplat și la început de 2021, an în care deși ne aflăm într-o pandemie, oamenii acordă în continuare foarte mare atenție la ținutele pe care le poartă. 

Am stat de vorbă cu stilistul Adina Buzatu despre ce culori se poartă anul asta, care sunt tendințele și cum ne alegem corect o ținută business, sau casual. Printre sfaturile enumerate de ea, Adina a ținut să menționeze că important este să purtăm ceea ce ne face să ne simțim bine, nu tocmai "ce se poartă", fapt pentru care întotdeauna ar trebui să ne alegem o ținută care să ne reflecte personalitatea, să fie comodă și să ne facă să ne simțim în largul nostru. 

"Culorile pe care le porți îți pot influența starea de spirit" 

"Anul asta purtăm o mulțime de culori, însă Pantone pentru anul acesta a ales un duo inedit, gri piatră și galben iluminat/luminos, probabil griul inspirat din starea de incertitudine a anului trecut și galbenul menit să aducă o rază de speranță. 

Este totuși un duo extrem de stylish, de frumos, de pus într-o ținută sau în decorațiuni interioare, sau în tot ceea ce înseamnă artă și frumos. Pe de altă parte, purtăm în continuare negru/alb, foarte elegant, bleumarin/alb pentru vara, este acea combinație marină care nu se demodează nicidoată, pastelurile sunt la modă, și microprinturile se poartă. 

Anul acesta se poartă și ținutele într-o singură culoare de sus până jos. Culori puternice, vibrante, vizibile, magenta, turcoazul acela puternic..."

VEZI MATERIALUL COMPLET, MAI SUS! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!