Care sunt finalurile considerate cele mai posibile pentru "Urzeala Tronurilor"?

Care sunt finalurile considerate cele mai posibile pentru Urzeala Tronurilor ?
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, final, Game of Thrones,
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Atenţie! Acest articol poate conţine detalii care ar putea dezvălui acţiunea serialului pentru cei care nu au urmărit încă toate episoadele apărute!

Cersei Lannister a încercat să-l avertizeze pe Ned Stark chiar înainte de a muri în primul sezon al seriei: "Când joci acest joc al tronurilor, câștigi sau mori". Această declarație simplă, simbolică,  a devenit mai complicată, deoarece mizele s-au ridicat pe parcursul timpului. Regii și reginele medievale au intrat in jocuri politice; Jon Snow a descoperit câteva adevăruri; Daenerys a învățat cum să guverneze; Night King a căzut. Bătălia pentru Tronul de Fier este din nou centrală iar lucrurile se vor clarifica în ultimul episod. 

Dar poate Daenerys  să țină tronul până la sfârșit? Presa străină şi reţelele de socializare analizează diferitele posibilităţi şi încearcă să anticipeze câştigătorul final. Acestea sunt cele mai populare variante: 

1. Daenerys Targaryen păstrează tronul

În acest caz, finalul ar fi mai mult un epilog care ar arăta cum trăiesc oamenii după învingerea Regelul Nopţii şi uciderea în masă a sute de ţărani. 

2. Jon Snow/Aegon Targaryen câştigă

Jon Snow, de fapt Aegon Targaryen, fiul fratelui Daenerys, ar putea câștiga împotriva voinței sale. Chiar dacă nu se poate spune că el joacă cel mai bine jocul pentru putere, s-ar putea să se dovedescă cea mai viabilă opţiune pentru Regate. 

3.Sansa Stark câştigă într-un final

S-a dovedit că, în timpul măcelului de pe Debarcaderul Regelui, Sansa trăia bine merci în Nord. A luat cele mai bune lecţii de manipulare şi a devenit o minte politică  greu de egalat în cele șapte regate. E într-o poziţie de putere reală, care ar putea transforma-o în marele câştigător şi ar putea fi garanţia prin care Nordul nu va mai îngenunchea niciodată, (aşa cum ea însăşi a promis). 

SURSA FOTO: wall.alphacoders.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies