Sa tragem cu ochiul la noua editie de "Vocea Romaniei". Brenciu e invidios pe un concurent, iar Loredana isi pune toate "armele" la bataie:

Sa tragem cu ochiul la noua editie de  Vocea Romaniei . Brenciu e invidios pe un concurent, iar Loredana isi pune toate  armele  la bataie:
Data publicarii: 09 Octombrie 2012
Data actualizare: 09 Octombrie 2012
Se anunta o noua editie spectaculoasa de "Vocea Romaniei", cu prezente carismatice, pline de energie si cu atitudinea perfecta pentru a face show! 

"Eu cand aud o voce si-mi place vreau neaparat s-o cunosc" recunoaste Horia Brenciu, care, dupa cum reiese din promo-ul pentru a treia editie, va fi invidios de-a dreptul pe vocea unuia dintre concurenti:  "Eu imi doresc o voce ca a ta, dar n-am avut-o niciodata!" spune antrenorul.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe voyo.ro

Loredana vrea neaparat sa atraga in echipa ei un concurent si isi pune toate armele la bataie pentru a-si atinge sacopul: "Chiar daca tu alegi pe altcineva in seara asta - chiar daca ar fi mare prostie - ce-ai zice sa cantam un cantec impreuna?" Moga intervine si el in discutie si intreaba daca poate sa compuna el piesa respectiva!

Show-ul continua marti, de la 20.15 pe ProTV si pe Voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies