Carla’s Dreams, fără machiaj în clipul „Adidașii gri”? Melodia e un cadou special pentru fani

Carla rsquo;s Dreams, fără machiaj în clipul Adidașii gri ? Melodia e un cadou special pentru fani
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Noiembrie 2022
Data actualizare: 29 Noiembrie 2022
Carla’s Dreams prezintă „Adidașii gri”, piesă cadou pentru fani, la aniversarea de 10 ani a proiectului.

Piesa „Adidașii gri” a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac și este o confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii.

Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe YouTube, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casă de discuri) și Good Game Industry (agenție de publicitate specializată pe gaming).

Piesa face parte dintr-o colaborare cu compania globală de jocuri video Garena, deținătoarea celui mai descărcat battle royale mobile din lume, „Free Fire”, și îl transpune pe artist în joc prin intermediul unui costum special creat format din adidași, mască și hanorac. Carla’s Dreams intră într-o galerie selectă de personalități care colaborează cu Garena și apar în jocul „Free Fire”, printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

„Adidașii gri” va putea fi ascultată în meniul jocului, iar accesoriile Carla’s Dreams vor putea fi obținute de jucători gratuit, începând cu campania pornită pe 1 ianuarie, 2023, la îndeplinirea anumitor misiuni. 

„Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel”, a declarat Carla’s Dreams.

Ca de obicei, videoclipul celor de la Carla's Dreams a devenit viral în mediul online și a intrat în trending pe YouTube imediat după ce a fost lansat.

Vezi și: Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!