Carmen Electra și-a făcut cont pe OnlyFans, fiindcă voia să fie propriul ei șef

Carmen Electra și-a făcut cont pe OnlyFans, fiindcă voia să fie propriul ei șef
Carmen Electra, la 50 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Mai 2022
Data actualizare: 26 Iunie 2022
La 50 de ani, Carmen Electra și-a făcut debutul pe platforma de content pentru adulți OnlyFans. Actrița a dezvăluit că simțea nevoia de a face acest pas, din dorința de a fi propriul ei șef. Ce conținut va distribui pe bani.

Fanii actriței Carmen Electra își pot face abonament pe platforma de conținut destinat adulților pentru a avea acces la ceea ce postează ea în online. Actrița de 50 de ani a dezvăluit că le va acorda admiratorilor ei acces la fotografii în costum de baie, tutoriale de frumusețe, impresii din vacanțele ei și filmulețe „obraznice”.

Mai mult, Carmen Electra și-a exprimat intenția de a fi ceva mai „intimă” cu fanii ei, în cadrul unor întâlniri online „una la unu”.

Actrița din Baywatch a mărturisit că nu se va cenzura dacă va dori să arate „ceva mai mult”.

Oamenii vor face oricum ceea ce vor să facă cu fotografiile tale. Ai putea la fel de bine să fii stăpân pe ele și să urmărești ceea ce ai chef să faci înăuntru (în platformă – n.n.)”, a spus actrița pentru revista People.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Carmen Electra a făcut acest pas pentru că și-a dorit să fie propriul ei șef.

Simțeam că am nevoie să fac asta. Pentru prima dată am această oportunitate, de a fi propriul meu șef și de a avea propria viziune creatoare împărtășită fanilor mei, fără ca cineva să-mi mai spună nu face asta, nu face aia. Acoperă asta”, a mai spus actrița.

Carmen Electra a debutat ca fotomodel în 1996 și a avut numeroase apariții în Playboy și alte reviste apreciate de bărbați. Între anii 1997-1998, ea a făcut parte din distribuția serialului Baywatch, alături de David Hasselhoff și Shawn Stevenson.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!