• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, imagine emoționantă cu soțul ei, după Finala Survivor România 2023

Carmen Grebenișan, imagine emoționantă cu soțul ei, după Finala Survivor România 2023

Carmen Grebenișan, imagine emoționantă cu soțul ei, după Finala Survivor România 2023

Survivor România 2023 a luat sfârșit! După 5 luni în care concurenții au trecut prin probe dificile, momente tensionate și emoții extrem de puternice, trei supraviețuitori s-au calificat în Finala sezonului: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. În ediția de miercuri, 24 mai, aceștia s-au duelat pentru ultima dată pe traseu, apoi au fost supuși la votul publicului. 

Finala Survivor România 2023 a avut un impact uriaș atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții sezonului! Andrei Krișan, Carmen și Dan Ursa s-au luptat pe teren pentru ultima dată, într-un joc dificil care a fost împărțit în trei etape. După multe intrări pe traseu, a fost desemnat primul finalist cu „drepturi depline”, ce a intrat direct la a doua sesiune de voturi din partea publicului: Andrei Krișan. 

Carmen Grebenișan a fost prima concurentă eliminată din Finala Survivor România 2023, după ce a fost supusă la votul publicului alături de Dan Ursa. Deși mulți se așteptau ca influencerul să primească mult mai multe aprecieri decât fostul Războinic, Dan Ursa a avut parte de susținerea unui oraș întreg, care l-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. 

După anunțul câștigătorului, Carmen Grebenișan s-a retras alături de foștii ei colegi de camp și a declarat că este fericită pentru reușita lui Dan Ursa, dar și pentru parcursul ei în show. A doua zi de dimineață, pe Instagramul fostei Faimoase au apărut mai multe imagini cu ea, dar și o postare alături de Alex Militaru, soțul influenceriței. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINEA)

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, având o comunitate impresionantă de fani. Ea a participat la Survivor România cu multă ambiție, putere și curaj, făcând parte din echipa Faimoșilor. Ulterior, după Marea Unificare, aceasta s-a apropiat extrem de mult de câțiva dintre foștii concurenți ai tribului Războinicilor, ajungând alături de Andrei Krișan și Dan Ursa până în Finală.

Carmen Grebenișan și-a început cariera în online în urmă cu 8 ani, atunci când și-a făcut propriul său blog. Deși a pornit de la un site pe care își scria experiențele personale, frumoasa blondină a reușit să câștige admirația publicului larg, iar în acest moment este urmărită de peste 680.000 de urmăritori pe Instagram și peste 267.000 pe TikTok.

Creatoarea de conținut este pasionată de beauty, fashion și călătorii, iar drept dovadă stau miile de postări din social media.

În ceea ce privește viața sa personală, Carmen s-a născut pe 21 iulie 1992, la Cluj. De mult timp ea este prietenă bună cu influencerul Alina Ceușan, alături de care a înființat un brand de costume de baie. Cele două au devenit mai mult decât simple amice în urmă cu un an, atunci când concurenta de la Survivor s-a cununat civil cu iubitul ei, Alex Militaru, iar Alina le-a fost nașă.

“Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp... și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a declarat Carmen înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Sursă foto: Carmen Grebenișan/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni