Carmen Harra face previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. “Poate să mai dureze câteva luni”

Carmen Harra face previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Poate să mai dureze câteva luni
Citeste mai mult despre: Carmen Harra, Benone Sinulescu,
Data publicarii: 14 Iulie 2021
Data actualizare: 17 Iulie 2021
Joi, 8 iulie, artistul Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani a fost găsit căzut în casă, inconștient. Carmen Harra face previziuni referitoare la starea de sănătate a artistului. 

Vestea bună este că viața lui Benone Sinulescu a fost salvată, vestea proastă e că am ajuns să discutăm cu domnul Arafat, care s-a pus la dispoziția noastră și a încercat să ne ajute cu mai mulți specialiști din România. Cea mai mare problemă este că o arteră care hrănește creierul e astupată în proporție de 80%”, declara Ionuț Pavel, fostul impresar al lui nea Beni, cu câteva zile în urmă în emisiunea La Măruță.

Celebra prezicătoare Carmen Harra a vorbit și ea despre starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu, dezvăluind dacă artistul se va vindeca. „Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.

Calculele arată destul de bine, deci să ne rugăm pentru acest artist unicat să treacă cu bine. Are puterea, data fiind codificarea lui divină sa treacă peste aceasta încercare, are potențialul să treacă în următoarele săptămâni, trei luni”, a spus Carmen Harra potrivit impact.ro.

Sursă foto: Facebook Benone Sinulescu / Carmen Harra
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies