Carmen Tănase despre motivul real al mutării: „Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară”

Carmen Tănase despre motivul real al mutării: Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară
Citeste mai mult despre: Carmen Tanase, casa la tara,
Data publicarii: 24 Ianuarie 2022
Data actualizare: 24 Ianuarie 2022
A vândut tot și s-a mutat din București. Carmen Tănase a mărturisit că s-a mutat la țară, în urma insistențelor fiului său, Tudor.

Pentru a ajunge ușor la teatru, actriță a ales o destinație apropiată de București, într-un sat de pe lângă Târgoviște.

Decizia a se muta din București a venit la începutul pandemiei de coronavirus, atunci când actrița a decis că vrea să respire aer curat și să mănânce alimente bio, chiar din propria grădină.

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum.”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului prezentat de Mihai Morar.

„El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui”, a continuat artista.

A căutat 6 luni casa perfectă 


Cu toate că nu s-ar fi văzut niciodată locuind la țară, vedeta a decis să acorde o șansă și acestui stil de viață. Căutările pentru locuința ideală au durat aproximativ jumătate de an. Carmen Tănase s-a mutat la țară, alături de fiul ei, dar și de mama ei de 90 de ani.

„Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic. Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani. A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo.

 Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare. Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem. Eu nu am vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto', a mai povestit actrița.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!