Casa lui Alexander McQueen, vândută cu o sumă fabuloasă. Imagini din locuința copilului rebel al modei britanice

Casa lui Alexander McQueen, vândută cu o sumă fabuloasă. Imagini din locuința copilului rebel al modei britanice
Citeste mai mult despre: Alexander McQueen,
Data: 10 Ianuarie 2019
Casa pe care creatorul de modă britanic Alexander McQueen o deţinea în Mallorca a fost vândută cu 2,45 milioane de euro.

Foto: captură Instagram

McQueen, supranumit și „copilul rebel al modei britanice” sau “huliganul modei”, deținea o vilă în Santa Posa, Mallorca, care a fost cumpărată de un tânăr om de afaceri german, au confirmat reprezentanții agenției imobiliare Engel & Völkers.

VEZI IMAGINI CU VILA AICI

Proprietatea are 900 de metri pătraţi, iar casa, care ocupă 450 de metri pătrați, are cinci dormitoare, trei băi, două terase, piscină şi garaj subteran.

Lee Alexander McQueen, care a devenit celebru în anii 1990, când l-a înlocuit pe John Galliano şi a fost numit director de creaţie la Givenchy, s-a sinucis în februarie 2010, pe fondul unei depresii.

Cu o imaginație efervescentă, care se învârtea haotic de la underground la sublim și înapoi, McQueen era adorat de nenumărate celebrități, de la Lady GaGa și Rihanna, la Victoria Beckham și Sarah Jessica Parker.

„Când vezi o femeie care îmi poartă hainele… ei, să zicem doar că femeile pe care le îmbrac eu sunt femei puternice, nu au nimic în comun cu femeile obișnuite. Iar asta îi sperie pe oamenii obișnuiți. Trebuie să ai mult curaj ca să vorbești cu o femeie pe care o îmbrac eu.”, obișnuia să glumească copilul rebel al modei.

După moartea lui, Sarah Burton a preluat casa de modă McQueen, iar printre clienţii săi din ultimii ani s-au numărat inclusiv Kate Middelton şi Megan Markle.

FULLSCREEN
Casa lui Alexander McQueen, vândută cu o sumă fabuloasă. Imagini din locuința celui mai excentric creator de modă britanic
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO