Casa lui Bill Gates e incredibilă: "A coborî pe alee e ca și cum ai ajunge în Jurassic Park!"  Cine o va păstra la divorț?

Casa lui Bill Gates e incredibilă: A coborî pe alee e ca și cum ai ajunge în Jurassic Park! Cine o va păstra la divorț?
Citeste mai mult despre: Bill Gates, casa, divort, melinda gates,
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 08 Mai 2021
În timp ce experții în filantropie, finanțe, tehnologie și sănătate globală se străduiesc să prezică ce ar putea însemna divorțul dintre Melinda și Bill Gates pentru industriile lor, alții se întreabă: cine va obține proprietatea spectaculoasă de pe malul lacului din suburbiile din Seattle?
Potrivit New York Times, aceasta este evaluată la peste 131 de milioane de dolari.Proprietatea lor are 66.000 de metri pătrați și e pe malul lacului Washington.

Ultimul articol scris în detaliu despre această proprietate prezenta că locul unde au stat Melinda și Bill Gates ani de zile include un centru spa, o piscină de 60 de metri, o sală de sport cu lambriuri de piatră de pe un vârf de munte din Pacificul de Nord-Vest, o cameră cu trambulină și un pârâu pentru somon , păstrăv și alți pești.

Few details are known about the family home of Bill and Melinda Gates, a sprawling complex near Seattle nicknamed Xanadu...

Posted by The New York Times on Wednesday, 5 May 2021

 

Proprietatea a primit denumirea de Xanadu 2.0, ca o referință la proprietatea mare, fastuoasă, care aparține magnatului din filmul „Citizen Kane”. 2.0 se referă la inovațiile tehnologice ale lui Bill Gates.
 
Detaliile complexului de pe malul apei au fost păstrate incredibil de private de către familia Gates - atât de mult încât un tur al proprietății a fost de 35.000 de dolari la o licitație caritabilă în 2009, potrivit TechCrunch, citat de New york Times.

Gates deține multe alte parcele de teren care înconjoară proprietatea principală, conform evidențelor publice, așa că mersul pe jos pentru a arunca o privire nu intră în discuție.

 

Bill and Melinda Gates raised a family and entertained world leaders in a 66,000-square-foot home on Lake Washington in...

Posted by The Seattle Times on Wednesday, 5 May 2021
Totuși, un stagiar la Microsoft a făcut o vizită în 2007 și acestuia i s-a permis să scrie despre proprietate pe blogul companiei. Conform relatării sale, casa este construită din „lemn portocaliu”, iar nisipul de pe plajă este importat din Hawaii. Lemnul este brad Douglas; originea nisipului, neconfirmată. („A coborî pe aleea lui Bill este ca și cum ați ajunge la Jurassic Park", a scris stagiarul. „Amenajarea teritoriului este doar o nebunie."
 
Alte detalii cunoscute despre casă dezvăluie că aceasta a fost împărțită în pavilioane care erau terasate pe un deal și că a fost proiectată de arhitecții James Cutler și Peter Bohlin. 
 
Gates lucra deja la casa sa de vis înainte de a se căsători cu Melinda Gates în 1994. Locul a fost „visul unui burlac și un coșmar al miresei”, potrivit unui profil din 2008 al Melindei Gates din revista Fortune, cu „suficiente programe software și afișaje de înaltă tehnologie pentru a face un proaspăt căsătorit să se simtă ca și cum ar trăi într-un joc video. ”
 
Cu toate că de-a lungul căsniciei se pare că a făcut tot posibilul să transforme proprietatea într-o locuință de familie, Melinda Gates și-a exprimat recent îndoielile cu privire la continuarea vieții acolo. Ceea ce arată că, cel mai probabil, la divorț, nu va rămâne ea cu această proprietate. 
 
Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies