Castiga 90.000 de dolari in 20 de minute. Cine sunt si cum fac

Castiga 90.000 de dolari in 20 de minute. Cine sunt si cum fac
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Iunie 2018
Data actualizare: 08 Iunie 2018
Nu e un secret pentru nimeni ca vedetele castiga sume exorbitante pentru aparitiile lor publice. 

Mai jos gasesti o lista cu vedetele care cer cele mai mari onorarii pentru a aparea la diverse evenimente sau prezentari de moda. 

Rihanna ocupa prima pozitie in acest clasament, cu un tarif de 100.000 de dolari. TMZ scrie ca una dintre cele mai bine platite aparitii ale vedetei a fost la o prezentare de moda a lui Lagerfeld, pentru care Rih a incasat aproape 90.000 de dolari. Si nu numai atat. Creatorul de moda i-a platit zborul panaa in Paris, dar si cazarea la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din capitala Frantei. 

Beyonce e alta vedeta internationala care cere sume exorbitante pentru aparitiile ei publice. Presa mondena noteaza ca artista cere un onorariu care se situeaza in jurul sumei de 100.000 de dolari. 

Jessica Chastian participa la multe prezentari de moda si cere un onorariu de aproximativ 80.000 de dolari. Pentru ultimul eveniment la care a fost prezenta a incasat aceasta suma in schimbul a 20 de minute de stat in front row. In lista cu dorintele creatorului de moda a fost specificat si faptul ca Jessica trebuie sa faca neaparat cateva fotografii cu el la panou. 

Marea surpriza a acestui clasament e Kim Kardashian, care incaseaza doar 50.000 de dolari pentru fiecare aparitie la diverse evenimente. 

Aceeasi suma o castiga si sotia lui Ryan Reynolds, Blake Lively.

Un pic mai mult castiga Chloe Sevigny, care e platita cu aproximativ 60.000 - 65.000 de dolari pentru fiecare aparitie in scop comercial. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!