Câștigătorul Britain's Got Talent 2019 are 89 de ani. Cu ce număr a câștigat inima englezilor

Câștigătorul Britain s Got Talent 2019 are 89 de ani. Cu ce număr a câștigat inima englezilor
Citeste mai mult despre: Britain’s Got Talent, castigator,
Data: 03 Iunie 2019
Colin Thackery a câștigat trofeul Britain's Got Talent 2019 și premiul de 250.000 de lire steline, după ce a cântat piesa ”Love Changes Everything”. 

Veteranul de război Colin Thackery a câștigat Britain's Got Talent și șansa de a cânta în fața Reginei după ce a cucerit o națiune întreagă cu numărul său. Aceasta a interpretat, în finala show-ului, piesa ”Love Changes Everything”.

Citește și: Ana Maria Pantaze, câștigătoarea Românii au talent, sezonul 9: ”Nu mă vedeam aici”

Bărbatul de 89 de ani, care lucrat în armată timp de 25 de ani, a mărturisit că a fost ”șocat” când a auzit că el a fost desemnat câștigătorul. 

Colin a ajuns în finală după ce a încântat publicul cu piesa ”We'll Meet Again”, pe care i-a dedicat-o regretatei sale soții Joan, cu care s-a căsătorit în 1950, înainte de a fi trimis în luptă în războiul din Coreea. 

În timpul emisiunii, acesta a declarat că ar muri fericit dacă ar câștiga Britain's Got Talent 2019. Premiul pentru marele câștigător este de 250.000 de lire sterline plus șansa de a cânta în fața Reginei. ”Am fost în armata ei timp de 25 de ani, pentru mine ar fi un vis împlinit să cânt în fața ei”.

Imediat după numărul lui Colin din finală, jurata Amanda Holden a prezis votul publicului, comentând: ”Ești de neînvins. Ești un gentleman, te respect, mă inspiri și toată lumea te iubește”.

Foto:  Profimediaimages.ro

FULLSCREEN
Câștigătorul Britain's Got Talent 2019 are 89 de ani. Cu ce număr a câștigat inima englezilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies