Câștigătorul marelui premiu de la Loto este pensionar și are 70 de ani

Câștigătorul marelui premiu de la Loto este pensionar și are 70 de ani
Citeste mai mult despre: castigator loto, loterie, loto,
Autor: Dan Brumar
Data: 05 Decembrie 2018
Bărbatul din Timișoara care a ghicit toate cele șase numere norocoase la extragerea 6 din 49 din 2 decembrie și-a revendicat miercuri premiul.

Pensia nu mai este venitul său principal, iar cu un plan financiar chibzuit ar putea duce un trai lipsit de griji. Câștigătorul potului de 3,72 de milioane de euro de la categoria I a jocului 6 din 49 s-a prezentat miercuri la sediul Loteriei pentru a-și revendica premiul. Norocosul este pensionar, are 70 de ani și a mărturisit că joacă la Loto de 50 de ani. El le-a transmis și un mesaj celor care încă nu au avut norocul lui.

Numai cel care joacă, câștigă”, a spus septuagenarul, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea. Este primul său câștig major, iar cele șase numere norocoase au o semnificație personală. A aflat că este marele câștigător a doua zi după tragere, dintr-un ziar local, al cărui abonat este, spun reprezentanții Loteriei Române.

Biletul câștigător (stânga) și agenția unde a fost completat (dreapta)


Marele premiu la 6 din 49 a fost adjudecat în urma tragerii suplimentare de duminică seară, 2 decembrie 2018. Bărbatul a completat o variantă simplă, care a costat 10,5 lei.

Citește și: Cât plătește impozit câștigătorul de la Loto


FULLSCREEN
Câștigătorul marelui premiu de la Loto este pensionar și are 70 de ani
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO