Câștigurile lui Robert De Niro, afectate de pandemia COVID-19. Actorul spune că nu mai poate plăti pensia alimentară

Câștigurile lui Robert De Niro, afectate de pandemia COVID-19. Actorul spune că nu mai poate plăti pensia alimentară
Sursa FOTOȘ Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Iulie 2020
Data actualizare: 16 Iulie 2020
Conform celor de la Just Jared, încasările lui Robert de Niro au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. 
  • Sursa FOTO: Getty Images

Grace Hightower, fosta soție a lui Robert De Niro, a cerut creșterea limitei de credit pe cardul său American Express, de la 50 000 de Dolari la 100 000 de Dolari pe lună. Informația a devenit publică în urma unei audieri de urgență.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au despărțit în anul 2018. 

Avocații lui De Niro spun că actorul nu își permite creșterea limitei de întreținere din cauza "unor pierderi financiare semnificative cauzate de închiderea totală sau parțială a lanțului de restaurante Nobu și Greenwich Hotel, unde deține acțiuni". 

 


Sursa FOTO: Getty Images


Reprezentanții actorului susțin că acesta a pierdut aproximativ 3 milioane de Dolari în luna aprilie, iar în luna mai, încă 1.87 de milioane de Dolari. 

În plus, potrivit avocatei Caroline Krauss, De Niro a fost nevoit să plăteasca investitorilor 500 000 de Dolari. Aceștia bani se pare că au fost împrumutați de la partenerii săi de afaceri deoarece actorul nu mai deține lichidități. 

"Contabilul care se ocupă de conturile și afacerile lui susține că, în cel mai bun caz, dacă totul începe să se îmbunătățească în acest an, domnul De Niro va fi norocos dacă va câștiga 7.5 milioane de Dolari", a mai declarat Krauss.

Avocații actorului s-au asigurat prin contract prenupțial că, în momentul în care veniturile actorului se diminuează, atunci și pensia alimentară va scădea proporțional cu pierderile înregistrate.

La polul opus, avocatul fostei soții, Kevin McDonough, susține că aceste scuze nu sunt valide. 

"Nu cred că un om care are o avere de 500 de milioane de Dolari și câștiguri de 30 de milioane pe an, brusc în luna martie trebuie să scadă pensia alimentara cu 50% și să-i interzică accesul în casă", a mai completat acesta.

Se pare că judecătorul i-a permis lui Robert De Niro să păstreze limita de credit a lui Grace Hightower la 50 000 de Dolari pe an. 

Actorul este totuși nevoit să să îi plătească 75 000 de Dolari pentru ca aceasta să își găsească o casă de vară pentru ea și cei doi copii în timp ce el locuiește în casa din New York cu ceilalți copii ai săi.Vezi și: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!