Cât de frumoasă este "hoața" care îl vâna pe puștiul din "Singur acasă 3" și ce face după 11 ani

Cât de frumoasă este  hoața  care îl vâna pe puștiul din  Singur acasă 3  și ce face după 11 ani
Data: 22 Decembrie 2018
După ce micuțul Kevin a făcut senzație cu aventurile lui din "Singur acasă" 1 și 2, locul lui a fost luat de Alex Pruitt, eroul celei de-a treia părți a filmelor de Crăciun.

La rândul lui, simpaticul băiețel, jucat acum de la Alex D. Linz, este urmărit de hoții care vor să tragă foloase de pe urma faptului că puștiul rămăsese singur acasă. Desigur că acesta începe un război cu cei trei, din care știm deja cine a ieșit învingător.

Citește și

Unul dintre personaje a fost jucat de actrița Rya Kihlstedt, ea reprezantând unul dintre hoții care încercau să pună mâna pe micul Alex.


Rya a fost târâtă prin noroi, lovită, a căzut de la etaj, a trecut printr-o întreagă serie de încercări dificile în încercarea personajului ei, Alice Ribbons, de a pune mâna pe copil. 

Pățaniile ei au făcut deliciul publicului ani la rând, însă puțini știu ce s-a întâmplat cu actrița după ce s-a terminat "Singur acasă 3".

Rya nu s-a bucurat de același succes și în aparițiile următoare, actrița apărând mai des în seriale de televiziune și în roluri de teatru.

În prezent este căsătorită cu starul din Ally McBeal, Gil Bellows și are 2 copii, o fată și un băiat.
FULLSCREEN
Cat de frumoasa este "hoata" care il vana pe pustiul din "Singur acasa 3" si ce face dupa aproape 10 ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies