Cat mai dureaza pana ne vom intalni cu extraterestrii? Un astronom rus ne da raspunsul. Vezi AICI

Cat mai dureaza pana ne vom intalni cu extraterestrii? Un astronom rus ne da raspunsul. Vezi AICI
Citeste mai mult despre: extraterestrii, astronom, planete, Terra,
Data publicarii: 29 Iunie 2011
Data actualizare: 29 Iunie 2011
Un astronom rus sustine ca oamenii se vor intalni vieti extraterestre in curand, mai exact aproximativ pana in 2031. "Exista viata si pe alte planete, iar cam in 20 de ani vom avea si dovezi", spune cercetatorul Andrei Finkelstein, conform Interfax News Agency.

Astronomul sustine ca 10% din planetele pe care le stim deja au cate un soare, asa ca ele se aseamana foarte mult cu Terra. Acest fapt demonstreaza ca pot existenta vietii pe respectivele planete, cat despre extraterestri acesta sustine ca seamana cu oamenii, adica au doua brate, doua picioare si un cap.

Finkelstein
a facut aceste remarci la deschiderea Simpozionului International din St. Petersburg "In cautarea inteligentei extraterestre". El a mai spus ca este convins bazandu-se pe legile fundamentale ale vietii, ca exista viata in intreg universul.

Cautarea vietilor extraterestre a luat o amploare deosebita in ultimele luni. In luna martie, Richard B. Hoover a publicat un articol in care a dezvaluit ca intr-un meteorit s-au gasit microorganisme extraterestre, ceea ce demonstrat, din nou, ca exista exteraterestri. In decembrie NASA a anuntat ca s-a gasit o noua forma de viata cu ADN-ul complet diferit, fata de ceea ce stim pana in momentul de fata.

Institutul The Search For Extra Terrestrial Intellingence este in prezent in cautare de fonduri pentru continuarea cercetarilor.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies