Cat trebuie sa plateasca un suporter pentru a vedea finala UEFA Champions League

07 Mai 2018, 11:10

Cat trebuie sa plateasca un suporter pentru a vedea finala UEFA Champions League
Finala UEFA Champions League, va avea loc pe 26 mai 2018, pe stadionul NSC Olimpiyskiy in Kiev, Ucraina. 

In Finala Uefa Champions League 2018 se vor confrunta Liverpool si Real Madrid. Stadionul a gazduit finala Euro 2012 si detine o capacitate maxima de 70.050, al doilea ca marime din Europa de Est. 

Cel mai mare este stadionul din Moscova, Luzhnikji, capacitatea maxima fiind de 81.000 si care va gazdui finala Cupei Mondiale.

Toate biletele au fost alocate pentru finala, desi biletele VIP raman valabile pe website-ul Uefa's, cu preturi incepand de la 3.200 de euro de persoana. Detaliile despre cum fanii Liverpool pot cumpara bilete pentru finala sunt disponibile pe website-ul clubului de pe Anfield. 

Autoritatile din Kiev asteapta in jur de 120.000 de oaspeti din Ucraina si din toata lumea. De asemenea, autoritatile orasului observa ca o crestere a numarului de turisti va ridica taxa de turism, care alimenteaza bugetul orasului. 

In perioada 25-27 mai, toate platformele de rezervari au fost accesate, gradul de ocupare al hotelurilor, hostelurilor, apartamentelor etc, ajungand aproape la 90%. Preturile pe o camera de 2 persoane, la un hotel de 3 stele porneste de la 3000 de euro, ajungandu-se la suma de 17.000 de euro

La momentul actual, cel mai ieftin pret pentru un apartament pe 2 nopti porneste de la 815 euro, localizarea fiind la 8 km de centru.

Desi preturile sunt extrem de ridicate, suporterii infocati sunt dispusi sa plateasca aceste sume de bani, pentru a participa la marea finala Uefa Champions League.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO