Catalin Botezatu a pus ochii pe o femeie celebra, recent divortata. Au dansat toata seara si nu se poate abtine sa nu o laude: "E cea mai sexy din Romania"

Catalin Botezatu a pus ochii pe o femeie celebra, recent divortata. Au dansat toata seara si nu se poate abtine sa nu o laude:  E cea mai sexy din Romania
Citeste mai mult despre: Catalin Botezatu, Elena Udrea,
Data: 01 Iulie 2013
Catalin Botezatu a fost prezent la nunta Robertei Anastase, careia i-a creat rochia de mireasa, iar cu aceasta ocazie designerul a pus ochii pe una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, recent divortata.

Creatorul de moda a fost fermecat de Elena Udrea, care a purtat o tinuta extrem de sexy la nunta colegei sale din PDL. Imbracata intr-o rochie lunga, rosie, cu decolteu adanc si cu spatele gol, Elena Udrea a bifat una dintre cele mai provocatoare aparitii ale sale. Prezenta sa nu a trecut neobservata, iar Catalin Botezatu abia si-a putut dezlipi ochii de pe politiciana.

Cei doi au dansat si s-au fotografiat impreuna, iar Bote nu s-a sfiit sa o laude din cale-afara pe blonda din PDL.

“Elena Udrea e pe primul loc. Eu sunt onorat ca am putut sa petrec cateva clipe alaturi de doamna Udrea. Cu siguranta voi mai face asta de cate ori voi avea ocazia. E genul de femeie pe care o doreste orice barbat din tgara asta. Nu cred ca a fost un barbat care sa nu-si fi dorit sa fie cu ea la nunta. Mi-ar placea sa am in preajma o femeie cu ea. Pentru mine e cea mai sexy femeie din Romania. Ramane cea mi frumoasa, sexy. Nu am cuvinte. Nu o numesc bomba sexy. Dar cand o femeie arata asa.... Nu ai ce sa zici. Totul arata perfect. Cocul. Totul. Rochia cu spatele gol", a spus Bote la Povestiri Adevarate.

FULLSCREEN
Catalin Botezatu a pus ochii pe o femeie celebra, recent divortata. Au dansat toata seara si nu se poate abtine sa nu o laude: "E cea mai sexy din Romania"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO