Cătălin Măruță împlinește 45 de ani. Mesajul emoționant transmis de Andra: "La mulți ani, sufletul meu..."

Cătălin Măruță împlinește 45 de ani. Mesajul emoționant transmis de Andra: La mulți ani, sufletul meu...
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Andra,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2023
Data actualizare: 27 Ianuarie 2023
Cătălin Măruță împlinește astăzi, 27 ianuarie, 45 de ani și, cum era de așteptat, soția sa, Andra, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale:

Carismaticul prezentator și-a început ziua cu un tort din partea celor dragi și un mesaj de la Andra. Deși se află în repaus, din cauza operației făcute la picior, Cătălin Măruță a apărut zâmbitor în fotografiile publicate pe rețelele sociale de către soția sa, semn că și-a început ziua cu voie bună. În imaginile respective, moderatorul apare alături de Andra, ținând tortul într-o mână și cârjă în cealaltă:

"La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!", a fost mesajul transmis de Andra soțului ei.

Catalin Măruță și-a început cariera la PRO TV pe 22 septembrie, 2007, ca moderator al emisiunii "Happy Hour". Ulterior, numele emisiunii a devenit "La Măruță" și este una dintre cele mai vizionate emisiuni ale postului PRO TV.

Sursă foto: Facebook

Vezi și:




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!