Catalin Radu Tanase “terorizat” de melodia “Mercy”, preferata fiicei lui

Catalin Radu Tanase  terorizat  de melodia  Mercy , preferata fiicei lui
Data: 13 Martie 2011
Corespondentul Stirilor ProTv, Catalin Radu Tanase a schimbat in acest weekend registrul, odata cu experienta de la pupitrul de DJ, pentru emisiunea “StarList”.

Printre Madonna cu “Take a bow”, “R.E.M. “Everybody hurts” sau “Looking for the summer” cu Chris Rea, Catalin a impartasit cu ascultatorii Music FM pe frecventa 103.8 FM si o melodie care il leaga de fetita lui, Carina – intr-un mod amuzant: Duffy – “Mercy”.

“Probabil ca vi se pare o piesa foarte frumoasa, si intr-adevar, este. Sa vedeti insa cum e sa o asculti de 20 de ori pe zi din Drumul Taberei pina in centrul Bucurestiului. De ce? Pentru ca nu poti refuza niciodata nimic celei mai importante femei din viata ta si in cazul meu este Carina, fetita mea de 5 ani care are o fixatie in ultima vreme cu Duffy si spune tot timpul: <<Tati, inca o data… Se mai poate?>> Si bineinteles ma uit la ea si incerc sa ii zic la rindul meu Have some mercy", a declarat reporterul Stirilor ProTv, care s-a relaxat timp de doua ore impreuna cu ascultatorii emisiunii “StarList”, descoperind astfel o noua pasiune – pentru radio.

“A fost o experienta total diferita de cea a Stirilor. Radioul mi-a oferit o stare de relaxare incredibila si am fost fericit sa impartasesc cu atit de multa lume muzica mea de suflet. Acum, ca am prins gustul, mi-ar placea sa fac radio si am realizat ca le pot oferi oamenilor si altfel de emotii”, spune Catalin.

FULLSCREEN
Catalin Radu Tanase “terorizat” de melodia “Mercy”, preferata fiicei lui
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO