Catalin Radu Tanase: "Nici nu mai stiu ce imi doream la 16 ani, pentru ca ma indragostisem pentru prima data si asta imi ocupa tot timpul!"

Catalin Radu Tanase:  Nici nu mai stiu ce imi doream la 16 ani, pentru ca ma indragostisem pentru prima data si asta imi ocupa tot timpul!
Citeste mai mult despre: Catalin Radu Tanase,
Data: 01 Decembrie 2011
Ce facea Catalin Radu Tanase la 16 ani:

1) Ce faceau vedetele la 16 ani?

Vedeta Catalin Radu Tanase in 1989 se numea Tanase Radu Catalin, nu era vedeta, ci elev in clasa a zecea la Liceul Sfantul Sava din Bucuresti. Si mergea cu autobuzul de la un capat in altul al orasului, avand grija sa-si scoata matricola, lipita cu scoci, de pe uniforma, ca sa poata infrunta vigilentii care voiau sa-l parasca la conducerea liceului ca radea prea tare cu colegele de liceu, in autobuz, timp de mai bine de o ora, cat facea de la liceu pana acasa.

2) Ce visuri/dorinte aveati la aceasta virsta?

Nici nu mai stiu ce imi doream, pentru ca ma indragostisem pentru prima data si asta imi ocupa tot timpul. Sweet sixteen. Oftaturi, suferinte, plimbari prin parc, garoafe in dar, iubitei (ca alte flori nu se gaseau pe vremea lui Ceausescu, doar calele care se duc la inmormantari). Plus ca mai amanasem un pic visele ca sa ma bucur ca taman ce luasem treapta a II-a si mai si trecusem de la mecanica la mate-fizica. Am uitat ceva: alta ocupatie principala era sa radem de colegii si inamicii de-o viata de la Liceul Lazar, de peste drum de Cismigiu. Colega Esca stie!

3) Ce obiect vestimentar din garderoba ta ti se parea cel mai cool?

Ciocatele. Nici nu se stia de ele in tara. Le-am cumparat cu banii luati pe un Walkman de la tata. Sa nu-i spuneti tatei, ca numai el stie cat de greu facuse rost de casetofonul portabil si acela o raritate pe vremea lui Impuscatu’…

4) Ce muzica ascultai?

Eram Rocker. Judas Priest, din astea, Metallica, numai lucruri de calitate J

5) Cum te distrait la acea virsta?
Pe celebrul teren de sport de la Sava, in timpul pauzelor, cu prietenii. Sau in podul liceului, cand chiuleam sau chiar pe acoperis, vara, la plaja, tot in timpul orelor. In timpul liber, aveam o super gasca. Ne intalneam in parcuri, mai mergeam la cate un ceai, asa se chemau petrecerile organizate la fiecare acasa, ca nu existau cluburi, discoteci (imi pare rau ca imi dezamagesc astfel fanii tineri). Am niste amintiri fabuloase legate de prietenii mei din liceu. Au fost niste ani, incredibil de frumosi, care nu se vor mai intoarce niciodata.

6) Care era cea mai mare nebunie pe care o facei atunci?

Nu va spun pentru nimic in lume. Fiica-mea o sa creasca mare si o sa citeasca si ea asta, asa ca nu va spun, orice-ar fi!

7) Ce-i urezi ProTv-ului la 16 ani?

Acelasi lucru pe care mi-l uram mie insumi la 16 ani: o viata plina, lunga, cu fruntea sus si iubit de oameni.

FULLSCREEN
Catalin Radu Tanase: "Nici nu mai stiu ce imi doream la 16 ani, pentru ca ma indragostisem pentru prima data si asta imi ocupa tot timpul!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO