Catalin Radu Tanase transmite pentru Stirile Pro TV informatii de ultima ora din Italia

Catalin Radu Tanase transmite pentru Stirile Pro TV informatii de ultima ora din Italia
Citeste mai mult despre: Catalin Radu Tanase, Italia, Stirile Pro TV,
Data: 25 August 2016
Cutremurul din Italia care a distrus aproape in totalitate localitatile Amatrice si Pescara del Tronto a facut victime si printre romanii aflati acolo. Stirile Pro Tv transmit in toate editiile informatii actualizate in permanenta de la fata locului.

Corespondentul Stirilor Pro TV, Catalin Radu Tanase, familiarizat cu situatiile de urgenta, a ajuns deja acolo. Desi a calatorit in multe zone de conflict sau afectate de catastrofe naturale, nu a putut sa ramana indiferent la dezastrul gasit in Italia. Cladiri prabusite sau care cad in fata ochilor, oameni disperati care isi cauta apropiatii si echipe de interventie care nu renunta sa sape chiar si cu mainile goale printre daramaturi. 

Citește și

Cutremurul violent si replicile care au urmat au determinat autoritatile sa tina la distanta multimea de locurile cele mai afectate. Totusi, inclusiv comunitatea locala de romani s-a mobilizat sa ajute la cautarea victimelor. Ce le da speranta celor care inca isi cauta rudele disparute este faptul ca echipele de cautatori gasesc supravietuitori, chiar si dupa zeci de ore de captivitate. 

Bilantul victimelor este tragic, ajungand la 247 de morti si 264 de raniti. Potrivit ultimelor informatii, 5 romani au murit, 11 sunt disparuti, iar 10 se afla intr-o tabara de sinistrati organizata de autoritatile italiene. 

Plecarea a presupus o pregatire rapida pentru ceea ce urma sa intalnim in Italia. Stiam cam ce urma sa ne astepte cand vom ajungem in localitate, insa adevarul a fost teribil: intreaga experienta si trairile din cariera nu te pot pregati suficient pentru durerea si suferinta oamenilor. Autoritatile s-au organizat foarte bine si incearca in continuare sa gaseasca supravietuitori printre daramaturi. Toata lumea spera ca persoanele disparute sa fie inca in viata. In tabara de sinistrati am intalnit mai multi romani devastati de experienta ingrozitoare, care incearca sa faca fata gandului ca au pierdut tot.”, a declarat Catalin.

Catalin Radu Tanase va intra in direct la Stirile Pro TV cu ultimele noutati, direct de la locul tragediei. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies