Catalin Radu Tanase, vacanta dedicata exclusiv fiicei sale, Carina

Catalin Radu Tanase, vacanta dedicata exclusiv fiicei sale, Carina
Citeste mai mult despre: vacanta, Carina, Catalin Radu Tanase,
Data: 05 Iulie 2009
Catalin Radu Tanase, partenerul de pupitru al Iuliei Vantur de la Stirile diminetilor de weekend de la Pro Tv si-a petrecut concediul la picioarele fetitei sale, Carina.

“Intreaga vacanta a fost gindita special pentru Carina si astfel totul s-a invirtit in jurul ei, de la programul pentru plaja, joaca, masa si somn. Am profitat din plin de faptul ca am petrecut alaturi de ea 24 de ore din 24”, a marturisit Catalin. Pe langa programul zilnic de plaja, unde Catalin a incercat sa o invete sa inoate, iar Carina chiar a reusit sa bata apa din cind in cind, cei doi s-au plimbat cu salupa pe lacul Siutghiol din Mamaia si au mers pe Insula lui Ovidiu. Ori de cate ori mergeau la restaurant, Carina isi lua in serios statutul de domnisoara si s-a aratat foarte incintata de faptul ca ospatarii si chelnerii nu ezitau sa-i acorde atentia cuvenita.

Citește și

In timpul acestei vacante, Carina a descoperit gustul fructelor de mare, iar acum povesteste incintata tuturor ca a mincat “broaste” (pui de balta) si caracatita.
 
Daca mai toti picii, toropiti de soare si de atita zbenguiala in nisip, adorm cit ai clipi, Catalin nu a scapat seara cu una cu doua. Carina nu adormea inainte ca vedeta Pro Tv sa-i citeasca cel putin trei povesti, povestite nu oricum, ci interpretate ca pe o scena de teatru. Tocmai de aceea, Catalin a fost nevoit sa-si “monitorizeze” in permanenta stocul de istorioare, de teama ca nu cumva sa se trezeasca in utlimele zile ca nu mai are ce sa-i citeasca.

 

FULLSCREEN
Catalin Radu Tanase, vacanta dedicata exclusiv fiicei sale, Carina
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies