Cate Blanchett, confundată cu modelul Kate Upton: ”Am putut simți dezamăgirea”

Cate Blanchett, confundată cu modelul Kate Upton: Am putut simți dezamăgirea
Cate Blanchett și Kate Upton
Citeste mai mult despre: Cate Blanchett, Kate Upton,
Data publicarii: 14 August 2019
Data actualizare: 14 August 2019
Actrița australiană Cate Blanchett a dezvăluit momentul în care a fost confundată cu modelul de costume de baie Kate Upton.

Recent, actrița a fost invitată la emisiunea lui Stephen Colbert, The Late Show, în care a explicat circumstanțele în care a ajuns să fie confundată cu modelul din SUA, care este cu 23 de ani mai tânără decât ea. 

Citește și: Quentin Tarantino îi răspunde fiicei lui Bruce Lee: „Chiar a fost un tip arogant”

Cate Blanchett (50 de ani) a mărturisit că cei trei băieți ai ei și-au indus în eroare colegii de clasă, făcându-i să creadă că mama lor este vedeta Sports Illustrated Kate Upton.

Cate are trei fii - Dashiell John (17 ani), Roman Robert  (15 ani) și Ignatius Martin (11 ani) - cu regizorul Andrew Upton. 

”Când au început școala, pentru că numele de familie al soțului meu este Upton, iar prenumele meu este Cate, toți au crezut că mă numesc Kate Upton. Iar Kate Upton este un model de bikini și o actriță extrem de atrăgătoare”, a spus Blanchett.

”Colegii de școală au spus: ”Oh, Dumnezeule, mama ta este Kate Upton?”. Iar băieții mei au răspuns inocent: ”Da!”. Așa că, în prima zi de școală, 20 de puștani așteptau să vin să-mi iau copiii cu mașina”.

”Am ajuns și am putut simți dezgustul și dezamăgirea”, a povestit, mai departe Cate, râzând în hohote. Actrița a completat: ”Pot să pretind că sunt orice, conform scenariului, dar nu pot fi Kate Upton”.

Kate (27 de ani) este o actriță americană, care a apărut ca model în numeroase ediții ale publicației Sports Illustrated Swimsuit. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Cameron Diaz nu duce dorul actoriei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies