Cățelușa lui Meghan și Harry, al cărei nume este o înjurătură românească, este acum vedetă

Cățelușa lui Meghan și Harry, al cărei nume este o înjurătură românească, este acum vedetă
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, catel,
Data publicarii: 09 Decembrie 2022
Data actualizare: 09 Decembrie 2022
Recent, Meghan Markle și Prințul Harry au agitat din nou apele regale, apărând într-un documentar în care fac diverse dezvăluiri despre căsnicia, familia lor, dar și despre relația cu familia regală. 

În film sunt incluse imagini nemaivăzute cu primul copil al cuplului, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Băiețelul poate fi văzut alergând pe un drum prăfuit alături de unul dintre câinii familiei, un labrador negru pe nume Pula. De altfel, la vremea adopției, cățelul a făcut senzație în toate ziarele britanice, după ce jurnaliștii au aflat faptul că numele lui este, în limba română, un termen de argou foarte utilizat. 

Nu este prima oară când Pula este în atenția reflectoarelor. Aceasta a putut fi văzută și în prima apariție televizată a lui Meghan și Harry, după ce aceștia au părăsit familia regală și s-au mutat în SUA. 

În timpul unui interviu, Meghan a ținut să precizeze că ”oamenii îi interpretează numele greșit” - dezvăluind că este femelă, nu mascul, așa cum credea lumea. 

Numele are o însemnătate specială pentru Meghan și Harry. Pula este moneda națională a Botswana, țară în care aceștia au petrecut cinci nopți la cort, sub lumina stelelor, pe vremea când relația lor era la început.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Anisia Gafton: „În junglă eram excitată non-stop”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!