Catherine O'Hara, virală pe TikTok cu o scenă celebră din Singur acasă

Catherine O Hara, virală pe TikTok cu o scenă celebră din Singur acasă
Catherine O'Hara, alături de Macaulay Culkin în filmul „Singur acasă”. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Decembrie 2020
Data actualizare: 02 Decembrie 2020
La 30 de ani de la lansarea primului film „Singur acasă”, starurile din cel mai iubit film de Crăciun din lume au tot dreptul să fie nostalgice. Catherine O'Hara, care a jucat rolul mamei lui Kevin, a creat un moment special care a devenit viral pe internet.

În vârstă de 66 de ani, Catherine O'Hara își amintește cu plăcere momentele frumoase de la filmările pentru Singur acasă și Singur acasă: Pierdut în New York. Actrița a recreat o scenă celebră din cel de-al doilea film și a devenit virală pe TikTok, platformă populară printre cei care nici nu erau născuți în anul lansării filmului.

Scena, realizată pe aeroportul din Miami, ne-o dezvăluie pe Kate McCallister în stare de șoc când află că fiul ei cel mic, Kevin, nu este împreună cu grupul. Mama „iresponsabilă” află cu stupoare că a comis-o din nou. Click pe poză ca să vezi video-ul!

Scena a fost recreată în luna iunie, ca tribut adus lui John Hudges, cel care a scris scenariul și a produs Singur acasă: Pierdut în New York. Cineastul a murit în august 2009, la vârsta de 59 de ani. 

Citește și: Cine e actrița din România care a jucat în Singur acasă, alături de Macaulay Culkin. Cum arată azi

Clipul a devenit viral la începutul lunii decembrie, deoarece aceasta este luna în care filmul este televizat.

În România, cele două filme Singur acasă vor fi difuzate de PRO TV în decembrie pentru al 25-lea an consecutiv. Primul film din serie, Singur acasă, va fi la PRO TV sâmbătă, 5 decembrie 2020, începând cu ora 20:00.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies