Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas își sărbătoresc ziua de naștere împreună

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas își sărbătoresc ziua de naștere împreună
Data publicarii: 25 Septembrie 2018
Data actualizare: 25 Septembrie 2018
Catherine Zeta-Jones a împlinit 49 de ani, în timp ce soțul ei, Michael Douglas, a ajuns la venerabila vârstă de 74 de ani.

Chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de 25 de ani, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt născuți în aceeași zi: 25 septembrie.

Citește și: Ea este una dintre cele mai frumoase actrite, iar fiica sa ii calca pe urme. Cum arata tanara Carys in imaginea postata de mama sa

”Ne-am întâlnit în 1996, la Festivalul Deauville”, a spus actrița care astăzi împlinește 49 de ani, într-un interviu pentru CNN. La acea vreme, ea tocmai se făcuse remarcată cu rolul din ”Masca lui Zorro”, în timp ce el era deja un actor apreciat. Douglas a văzut-o pe marele ecran și s-a îndrăgostit la prima vedere. ”Mi s-a spus că vrea să mă cunoască, eraum ușor emoționată pentru că nu știam exact de ce”, a mărturisit ulterior Catherine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meeting my husband for the first time at the Deauville Film Festival. Can’t remember what he was talking about????

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Deși Michael Douglas s-a îndrăgostit de Jones pentru multe motive, acesta a dezvăluit unul care, cu adevărat, i-a arătat că ea este femeia vieții lui. ”În seara în care am cunoscut-o, am aflat că avem aceeași zi de naștere și atunci am avut o reacție de genul: O, Doamne, ăsta este un semn bun, și amândoi am fost de părere că este grozav”, a mărturisit Michael Douglas.

”Acum, ea s-a săturat până peste cap să împartă cu mine ziua de naștere - dorește să aibă propria ei aniversare”, a glumit actorul. Desigur, acesta a adăugat că, dacă ar fi posibil, i-ar ceda ei întreaga zi: ”Îi voi dărui absolut tot ceea ce-și dorește. Sunt nebun după ea”.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de aproape 18 ani. 

În onoarea lui, actrița a postat o imagine de la începutul relației lor, iar Michael a răspuns: ”În prima noastră noapte împreună, i-am spus că o să fiu tatăl copiilor ei”. Catherine Zeta-Jones a adăugat: ”Una dintre primele noastre întâlniri, un meci de box în Las Vegas! M-ai dat gata din prima rundă. La mulți ani, dragule”.

Michael și Catherine, care s-au căsătorit în anul 2000, au împreună doi copii: Carys și Dylan. 

Foto: Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies