Cati bani castiga Logan Paul din Youtube si din retelele de socializare?

Cati bani castiga Logan Paul din Youtube si din retelele de socializare?
Citeste mai mult despre: Logan Paul, vlogger, YouTube,
Data: 15 Ianuarie 2018
Daca aveai impresia ca nu poti sa fii si mai nervos pe Logan Paul, atunci iseamna ca te inseli. In ultimele saptamani nu a facut decat sa jigneasca oamenii, insa acum nu cuvintele sunt cele care ne deranjeaza. 

Mult asteptata intrebare "Cati bani castiga Logan Paul din vlogg-urile postate pe Youtube". Raspunsul este putin socant. 

Conform Forbes, Paul a castigat 12,5 milioane de dolari in 2017. Vlogger-ul a inceput mai intai sa posteze pe Vine, iar apoi s-a transferat cu succes pe Youtube, unde a castigat milioane de urmaritori pe canalul sau. Totodata are multi fani si pe Instagram si Facebook, avand chiar si propria linie de haine "Maverick". 

 

Japan will never be the same ????????

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Youtube a reprezentat aproximativ un sfert din venitul lui Paul in 2017, in valoare de 3,25 de milioane de dolari. Pentru cei care nu sunt familiarizati de cum merge publicitatea in cadrul Youtube-ului, cei care folosesc aceasta platforma, produc bani din reclame.

Dupa scandalul provocat de Logan Paul, Youtube l-a eliminat pe vlogger din Google Preferred, ceea ce ii va afecta venitul. Cu toate acestea, chiar daca nu se mai afla in Google Preferred, Forbes a declarat ca tot a reusit sa castige un milion de dolari din Youtube singur anul trecut. 

In ianuarie, Paul a postat un vlog cu el si prietenii lui intr-o padure din Japonia, cunoscuta sub numele de "Padurea Sinucigasilor". In videoclip, Paul si prietenii lui au filmat un cadavru atarnat de copac care fusese victima unui suicid. Vlog-ul a atras multe critici, la care Paul le-a raspuns cu scuze si a facut o pauza de la retelele de socilizare. 

Pe langa Youtube, Logan Paul castiga din Facebook 150,000 de dolari pe post si 80,000 de dolari pe o postare din Instagram, conform Forbes. Sponsorii lui ii include si pe HBO, Hanes, Bic, Dunkin' Donuts, Nike, Verizon si Pepsi. Inca nu se stie daca una dintre aceste companii va renunta la contractul de sponsorizare cu Paul. 

Brand-ul de haine "Maverick" este o alta modalitate a venitului lui Logan Paul, pretul unui ghiozdan fiind de 100 de dolari. Desi au fost multi care l-au criticat, multi oameni i-au luat aparerea si l-au sustinut pentru ceea ce a facut. 

Desi este adevarat ca multi influentatori produc sume inimaginabile de bani pentru continut, totul devine o problema in momentul in care folosesc iresponsabil platforma. 

Din filmuletul postat pe Twitter in care isi cerea scuze, Paul a castigat 12,000 de doalri. 




Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO