Afla cati utilizatori activi are Twitter

Afla cati utilizatori activi are Twitter
Citeste mai mult despre: Twitter,
Data publicarii: 10 Septembrie 2011
Data actualizare: 10 Septembrie 2011
Site-ul de microblogging Twitter a anuntat zilele trecute ca are peste 100 de milioane de utilizatori activi, care se conecteaza pe site cel putin o data pe luna.

Potrivit reprezentantilor companiei, un numar din ce in ce mai mare de utilizatori se conecteaza de pe telefonul mobil, scrie mediafax.ro.

"Avem o crestere formidabila pe mobil", a declarat Dick Costolo, director general, specificand ca este vorba de o crestere de 40% a numarului de utilizatori care acceseaza site-ul de pe telefonul mobil.

Pe de alta parte, numarul de utilizatori activi ai Twitter a crescut cu 82% de la inceputul lui 2011, dintre care 40% vor doar sa citeasca mesajele altora, fara sa publice nimic.

De asemenea, potrivit lui Costolo, site-ul twitter.com are in prezent peste 400 de milioane de vizite lunar, fata de 250 de milioane, la inceputul anului.

In ceea ce priveste numarul de mesaje publicate pe Twitter, Costolo a precizat ca sunt, in medie, 230 de milioane de texte de acest tip postate in fiecare zi, in crestere cu 110% fata de inceputul anului.

Twitter a luat nastere in urma cu cinci ani. Din octombrie 2009, motoarele de cautare Google si Bing (creat de compania Microsoft) au integrat in meniul lor platforma Twitter.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies