Catrinel Menghia, primele declarații despre divorț: "Am știut că nu am să mă mai întorc"

Catrinel Menghia, primele declarații despre divorț: Am știut că nu am să mă mai întorc
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 Septembrie 2019
Data actualizare: 25 Septembrie 2019
Catrinel Menghia este supermodelul internațional care a reușit să stabilească un un nou tip de frumusețe cu o carieră impresionantă peste hotare.

Viața mea este o aventură frumoasă și la propriu, și la figurat. Am multe povești minunate, pe care le scriu de câțiva ani și aș vrea să le public într-o carte” a declarat pentru Elle

Catrinel s-a deschis pentru prima oară în public și a făcut declarații șocante despre bărbatul cu care a fost căsătorită 7 ani de zile.


VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Citește și Catrinel Menghia, zeița covorului roșu la Veneția. Johnny Depp, fascinat de frumusețea româncei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cᴀᴛʀɪɴᴇʟ Mᴀʀʟᴏɴ D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a declarat Catrinel Menghia 

Odată cu venirea acestei vești, Catrinel a luat o decizie radicală și a pus capăt situației plecând din casa acestuia. 

Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia( la vârsta de 26 de ani) potrivit sursei apropiate.

Frumoasa actriță a născut o fetiță superbă, Caroline, în luna februarie de care este de nedespărțit.

"Pentru mine copilul e minunat, reușesc să îmbin viața de familie cu munca. Am mai multe preocupări, aș spune, pentru ea. Dar, în rest, e totul ca înainte. Și mă uit în fiecare zi la fiica mea, în fiecare minut, și nu-mi vine să cred că-i a mea"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cᴀᴛʀɪɴᴇʟ Mᴀʀʟᴏɴ D.L ♻️ (@catrinelmarlon) on

Dacă ai posibilitatea să călătorești, cred că e bine să-ți educi copilul să călătorească. Cred că e cel mai frumos cadou pe care pot să i-l fac. Copilul meu nu e stresat, vine la festivaluri, stă la hotel. Tatăl ei are grijă de ea.” 

La vârsta de 16 ani, Catrinel a descoperit modellingul prin intermediul unui agent în timpul unei călătorii la București.

Totul a început cu propunerea din partea regizorului Brando de Sica pentru filmul "L’errore”. A fost premiată cu trofeul Kineo la Festivalul de la Venezia pentru revelația cinematografiei italiene.

Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Vezi și Catrinel Menghia, dezvăluiri din viața de familie

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies