Cauza morții actriței Betty White, dezvăluită de agentul ei. „Moartea ei n-ar trebui politizată”

Cauza morții actriței Betty White, dezvăluită de agentul ei. Moartea ei n-ar trebui politizată
Betty White avea 99 de ani. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 06 Ianuarie 2022
Betty White s-a stins din viață cu două săptămâni înainte de a împlini 100 de ani. Legendara actriță a fost găsită fără suflare în propria casă, în ajunul anului nou, iar de atunci au apărut o serie de supoziții referitoare la cauza decesului.

Betty White a murit din cauze naturale, în somn, în locuința ei din Los Angeles, a confirmat agentul ei, Jeff Witjas. Conform acestuia, actrița nu și-a făcut a treia doză de vaccin anti-Covid, așa cum s-a speculat, iar moartea sa nu are legătură cu această boală.

Betty a murit în somn, în casa ei. Oamenii spun că moartea ei este legată de cea de-a treia doză de vaccin, pe care și-ar fi făcut-o cu trei zile înainte, însă asta nu e adevărat. Moartea ei nu ar trebui politizată”, a spus acesta pentru revista People.

Cu două zile înainte de moarte, survenită în ajun de Anul Nou, actrița a postat pe Twitter un mesaj în care își manifesta nerăbdarea de a atinge suta de ani. 

Președintele american Joe Biden a numit-o „o doamnă drăguță, o personalitate culturală căreia i se va simți lipsa”.

După ce și-a încheiat cariera la Hollywood, Betty White a dus o viață liniștită în Los Angeles, ocupându-și timpul cu rezolvarea de rebusuri, jucând cărți sau golf și uitându-se la emisiunea „Jeopardy” și la documentare despre animale.

Starul din The Golden Girls a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că „optimismul exuberant” avea un rol esențial pentru ea. „L-am moștenit de la mama mea și nu m-am schimbat niciodată. Mereu găsesc lucrurile pozitive”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!